Ov chip ns activeren

/ 07.10.2019 / Mingus

Afbeelding toevoegen. Gebruikersnaam of e-mail.

U kunt er mee reizen in bus, tram, metro en bij regionale treinvervoerders. Share Tweet Delen Delen. Stel je vraag! Dit moest bij een ns oplaadpunt maar ik heb dit net geprobeerd en ik kon niet vinden waar dat moest of hoe. Let wel op voldoende saldo met de trein!! Maximale bestandsgrootte: 2MB.

Dat geldt ook voor het opladen van de OV-chipkaart. Toegestane bestandstypes:. Bij nieuwe OV-chipkaarten staat reizen op saldo er automatisch op en hier hoef je geen actie voor te ondernemen, ov chip ns activeren. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Afbeelding uploaden.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Klopt, mijn fout!
  • Maximale bestandsgrootte: 2MB. Als je incheckt wordt dit bedrag afgeschreven en bij uitchecken krijg je het verschil terug.
  • Welkom Nog geen account?

Reis goedkoper met een abonnement

De NS heeft ook als eis dat bij inchecken er minimaal 20 euro op de kaart staat. Stel je vraag! Verstuur Terug naar overzicht. Media toevoegen. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

  • Heb je al een account? Je kan je kaart activeren bij de NS kaartautomaat door er saldo op te zetten.
  • Tickets uit de Spoordeelwinkel kunnen alleen worden uitgeprint of worden geladen in de NS app. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Hoi Betty. Hallo JanMomo. Of uw oude OV-chipkaart kon niet langer mee en is door NS automatisch vervangen, ov chip ns activeren. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen? Scherp, Staat er een NS abonnement op deze kaart. Als je incheckt wordt dit bedrag afgeschreven en bij uitchecken krijg je het verschil terug.

OV-chipkaart activeren

U kunt er mee reizen in bus, tram, metro en bij regionale treinvervoerders. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Afbeelding toevoegen. GiovanniS 24 februari Klopt, maar dan zou het wel ov chip ns activeren de volledigheid er wel bij vermeld kunnen worden of worden gevraagd of het een kaart betreft die voor of na 1 juni is gekocht. Ik accepteer de communityvoorwaarden. In dat geval is de kaart nog 'blanco'. Erryt NS.

Klassewissel op uw OV-chipkaart laden

Geachte, wij hebben een nieuwe persoonlijke OV chipkaart gekregen, dit omdat de oude in januari is verlopen. Gebruikersnaam of e-mail. Meld je aan Heb je al een account? Upload afbeelding. Beste antwoord door marv87 11 september ,

Medewerker ov chip ns activeren NS-hoofdkantoor. Het is overzichtelijker om vervolgvragen te stellen in hetzelfde topic. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. ArnhemArnhem 24 februari. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Bestand scannen voor virussen Sorry, mijn fout.

OV-chipkaart activeren: waar kan dit?

Dat gaat beter dan hier alles beschrijven. Ook hebben wij automatisch opladen, moet er voor het eerste gebruik kaart is nu leeg een saldo op de kaart gezet worden? Samenreiskorting kan u bij de kaartautomaat op uw kaart laden. Gebruikersnaam of e-mail.

Waarom zijn treinen geel. Help Sneltoetsen. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Andere: