Ontsteking weg na trekken kies

/ 09.10.2019 / Kiefer

Uiteindelijk, na jaren met pijn te hebben gelopen, was ik het gepor en gepeuter door tandartsen en parodontologen zat en heb de ontstoken kies laten trekken.

Ik heb paracetamol ingenomen en ibuprofen. Ik heb ook geen zin om nog meer geld uit te geven om de hechtingen eruit te laten halen.

Echter niet met zekerheid te zeggen…. Gelukkig kunt u nu uw vragen als verzekerde van CZ bespreken met een onafhankelijk medisch specialist. Na bijna 2 uur heeft de jonge tandarts het op moeten geven omdat hij 2 kanalen niet kan vinden. Hij zit aan dezelfde kant als bij de verwijderde verstandskies en volgens mij ernaast of 1 verder. Heb nog maar 6 uur geslapen in 3 dagen of zo! Tot ik het niet meer uithield… Bleek mijn tandarts op vakantie.

Slechte adem is een ander symptoom van alveolaire ostitis.

En nu op de zaterdag word ik in de nacht wakker van heftige pijn en het lijkt wel of me lip ontsteking weg na trekken kies dikker is. Deze mensen zijn helden. Dit duurt een paar uur tot twee dagen, en is goed te bestrijden met eenvoudige pijnstillers.

Mijn ontsteking sluimerde ook maar door. Stel je vraag.

Als bacteriën eenmaal in de pulpa van je tand zitten, spreken we van een ontstoken tand of kies….
  • Ik ben geen arts, dus aanbevelingen kan ik niet doen… Maar als je een bezoek aan de kaakchirurg definitief wilt voorkomen, dan is het verwijderen van de kies inderdaad de enige permanente oplossing. Die constateerde dat de stolling in de wond niet optimaal was en zag?
  • Hierdoor verdwijnt de pijn.

Ook interessant

Dan is de pijn weg! Ik ben er zelf nog niet helemaal uit welk risico het grootst of het meest reëel is: met rust laten of opereren… Waarschijnlijk is dit volledig afhankelijk van de aard en ernst van de ontsteking, en die kun je niet zomaar op waarde schatten. Afbeelding toevoegen. Moeilijk inschatten… Mijn persoonlijke ervaring is dat een gevulde kies afhankelijk van de diepte, maar des te méér tussen twee kiezen erg lang gevoelig kan blijven.

Ik zie een geel plaatje liggen op de tand pus? Keuze 2: op vakantie gaan en de huisarts of tandarts om passend pijnstillingsadvies vragen.

  • De kiezen die daar zitten hebben beide een wortelkanaalbehandeling gehad. Wat ik nu doe tijdens genezingsproces is mijn vit C geen synthetische verhogen tot wel mg per dag, vit D3 tot IU en 2 flesjes Yakult drinken.
  • Neem naast de iboprufen mg paracetamol in dat versterkt de werking en ga op tijd terug naar tandarts of EHBO ik heb net een week ziekenhuis opname en een spoed operatie door een tandabces achter de rug….

Afgelopen maanden weer met vaker poetsen en masseren geprobeerd. Na 2 keer een wortelpuntoperatie gehad te hebben is het toch weer ontstoken achterste 2 kiezen, ontsteking weg na trekken kies. Dit heeft o. Ik ben er nog niet voor naar de tandarts geweest omdat door de pijn van de vorige tand die getrokken werd en mijn fobie voor naalden hielp er niet in mee ben ik nu heel bang geworden. Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Verschijnselen

De pijn ligt wat dieper wortelpunt? Anno hoef je toch niet zo lang met pijn te lopen?! Soms ook een moment dat het in mijn hoofd even warm drukkend aanvoelt. Tandartsen hanteren tegenwoordig hun eigen tarieven.

Dat ging wel goed dus die is na een tijdje vervangen door een nieuwe. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Zie telefoonnummer s hierboven. Je tandarts zou absoluut gelijk kunnen hebben, maar ik postnl punt alphen aan den rijn daaromtrent net zo min absoluut uitsluitsel geven ontsteking weg na trekken kies hij.

Ik ben al jaren aan het strijden voor een kunstgebit!

Symptomen van een ontstoken tand of kies

En zo is alles begonnen… Ik heb de afgelopen 12 a 13 maand een stuk of 20 antibioticakuren gehad Mijn wang is aan de binnenkant 5x opengesneden, waarna een drain werd geplaatst. Ik red het nu op 3 ibuprofen per dag. Tanden hebben meestal één wortel.

Heb wel veel napijn, al helpen pijnstillers goed. Alvast bedankt.

Houdt daarna uw kaken op elkaar voor ongeveer n uur. Doordat de vulling gedurende jaren steeds opnieuw loskwam kwamen er bacterin in de tand en werd deze rot, ontsteking weg na trekken kies. Begeleidend PDF-bestand: Wortelkanaalbehandeling.

Gelieve niet te sporten of in de zon te zijn. Nu is het zo dat mijn tandpijn nog steeds niet weg is en het alleen maar erger lijkt te worden. Ik red het nu op 3 ibuprofen per dag. Een aantal jaar geleden heeft een kaakchirurg mijn verstandskies operatief verwijderd.

Avond-, nacht en weekenddiensten

Met een conventionele brug zouden deze elementen afgeslepen worden en met een kroon bedekt worden. Na afloop zul je opgelucht zijn. Het is dus absoluut niet zo dat met antibiotica geen geld wordt verdiend.

Heb een antibioticakuur sinds 6 dagen maar tot nu weinig effect. Vandaag naar de tandarts geweest en ze hebben een koutest gedaan. Wat is je opmerking over 'Complicaties na het trekken van een tand en na mondchirurgie'.

Andere: