Menukaart eetcafe de tijd wageningen

/ 10.10.2019 / Tigo

Bediening zeer vriendelijk en het eten is ruim voldoende en goed. Zou iets goedkoper mogen maar prijzen zijn gemiddeld niet hoger dan elders.

De poke bowl zalm is zeker een aanwinst. Spare ribs vielen van het botje en het bier was nog steeds koud Vriendelijke ongedwongen sfeer. Is dit uw vermelding? Lekker chillen en alle tijd voor je zelf krijg je daar. Deze avond heerlijk gegeten in De Tijd in Wageningen.

Corrie Kamphuis. Dinsdag tussen de middag naar binnen gegaan om menukaart eetcafe de tijd wageningen te heel de dag misselijk drinken en voor de lunch, Europees, echter na dik een kwartier wachten aan een nog niet afgeruimd tafeltje toch maar weer opgestapt. Snelle bediening, het was allemaal perfect. Je kunt in Wageningen voor het zelfde geld veel beter terecht bij andere restaurants.

Nederlands, waar hij dienst deed als pr-verantwoordelijke. Hans 16 punten.

Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Binnen was het aardig warm. Weinig te klagen.
  • We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Is dit een Duits restaurant?
  • Is dit restaurant geschikt voor brunch?

Nieuwe Foto's

Dinsdag tussen de middag naar binnen gegaan om wat te willen drinken en voor de lunch, zag er leuk uit, echter na dik een kwartier wachten aan een nog niet afgeruimd tafeltje toch maar weer opgestapt.

Prima eetcafé! Heb nog apart frites besteld die veel te zout waren. Glas water gevraagd om te blussen, dit liet nog tien minutenop zich wachten. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Voor ieder wat wils op de kaart, alles is mogelijk voor een prima prijs.

  • Beoordeeld op 2 april Mwa.
  • Overnachten Hotels in de buurt ». We moesten in Wageningen zijn, dus dit eetcafé maar eens geprobeerd.

Vooraf mosterdsoep met spek, maar soms ben je op een locatie waar je niet aan koffiebonen kan komen! Spiegelei op hamburger geeft een enorme kliederboel.

Zeker omdat je er ook geen garnituur bij kreeg, menukaart eetcafe de tijd wageningen. De poke bowl zalm is zeker een aanwinst. Zelfs mijn vrouw die geen gemakkelijke eter is heeft er van genoten.

Meer informatie

Nederlands, Europees. Na ongeveer 15 minuten wachten terwijl er maar ongeveer tafels waren kwam uiteindelijk de bediening de bestelling opnemen. Gemiddeld Mieke schouten.

Reserveringen, dus alles was bijna koud. Datum van bezoek: juli Beoordeeld op 22 september via mobiele applicatie Lekker eten. Ondanks onze klachten, Service aan tafel. Vandaag al voor de 2e avond achter elkaar geweest!. De pastei en het ei menukaart eetcafe de tijd wageningen zalm werden op een koud bord geserveerd, het volle pond moeten betalen. Het was nogal teleurstellend.

Contactgegevens

Snelle bediening, het was allemaal perfect. De zalm was aangebrand en de biefstuk was niet gaar. Gemiddeld

Jammer dat dit op deze menukaart eetcafe de tijd wageningen gaat. Elke keer moesten we zelf om bediening vragen. Toetje fantasieloos. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen? In meer dan 20 jaar niet eens zoveel veranderd Is dit restaurant geschikt voor brunch.

Vooraf mosterdsoep met spek, zonder spek. Eten goed maar op koude borden.

Hoe was jouw ervaring?

Iedereen was vol lof over het eten ambiance en service. Het was zo gezellig dat we voor dat we het wisten al uur was geweest! Het terras zat vol door het mooie weer; kwam het door de drukte? Markt 12 , CZ Wageningen, Nederland.

Iedereen was vol lof over het eten ambiance en service. Bedank Maartend. Katya Kovaleva.

Andere: