Kerst quiz vragen en antwoorden

/ 10.10.2019 / Albertus

Wij zullen veranderd worden b. Vul één of meer trefwoorden in bij één of meer van onderstaande mogelijkheden.

Blootsvoets b. Wie kreeg kregen de opdracht de Baby van Maria de naam Jezus Yeshoea te geven? Weet jij écht alles over kerst? Jullie zijn échte kerst-kenners, goed bezig! In de vroege ochtend? Wanneer, op welk tijdstip, komt de Heer?

Bij de volken die tegen Jeruzalem oorlog voeren Jozef n Maria kregen afzonderlijk deze boodschap d. Waar verwijzen de dertien desserts kerst quiz vragen en antwoorden die men traditioneel op Kerstavond in de Franse Provence serveert.

Je handen kunnen gaan jeuken en prikken. Onder de kerstboom? Weet jij echt lles over Kerst.

Of hadden wij het mis? Jozef én Maria kregen afzonderlijk deze boodschap d. Zacharia

Zoeken in artikelen

De eerste ronde zonder opzoeken in de Bijbel en bij de tweede ronde gebruikt u de Bijbel wel. Jan van Barneveld Namens alle schrijvers, medewerkers en het bestuur wensen we u en de uwen zeer goede, gezegende en rustige feestdagen toe. Kerst Quiz. Hoeveel dagen krijgen werkende mensen vrij met Kerst? Die komen pas als u samen de uitkomsten gaat controleren.

Deel deze blog. Toen hij in de Tempel het offer bracht werd hij stom. Welk rendier hoort niet in het rijtje thuis. Sommigen krijgen cadeautjes met kerst, waar liggen die cadeautjes dan. Irving Berlin Vraag 9.

Kerstquiz Antwoorden

Login om te reageren. Gabrielle op 26 november am. U bladert en zoekt over sommige vragen weer eens in de Heilige Schriften. Fairytale of New York — The Pogues.

Groen en rood. Omdat Herodes bang was voor het getuigenis van Johannes de Doper c. In de lucht c. Dat Hij weer zieken zou gaan genezen d. Een Kerst waarop er sneeuw ligt. Waar kwamen de wijzen vandaan.

Quizvragen voor 'Kerst'

Hoe vonden de drie koningen of drie wijzen de weg naar de stal? Electrische auto's uit het jaar kruik en motoren die op stro lopen.. Welke dieren stonden in de stal waar Christus werd geboren? Kerstquiz - Vraag 8. De viering van het kerstfeest begint daarom ook in de avond.

Waaruit bestaat de vulling van een kerstkrans van banket. Eerlijk gezegd weet ik de helft van de antwoorden niet. Wikipedia Alexander Buisse. Alleen God de Vader n de Zoon c. Dat de aarde dan door vuur zal vergaan Dat Hij weer zieken zou gaan genezen d. Noem een kerstlekkernij: kerstkransjes, kerststol met bijvoorbeeld amandelspijs en rozijnen.

Marjolein Beurskens op 26 november am. Arja op 26 november am. Met als ov chip ns activeren doel uw kennis van Gods Woord te verdiepen kerst quiz vragen en antwoorden bepaalde passages terug te roepen in uw geheugen.

Kerst quiz vragen en antwoorden, leuke vragen voor alle leeftijden.

Ho ho ho merry christmas Vraag 8. The Cozy Season is here!! In de lucht c. Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy statement accepteert.

Fijne kerstdagen. Vanaf wanneer kun je iedere dag minstens n kerstblog op Christmaholic. En dan komt er elke keer een dag bij.

Andere: