Met de bus zonder ov

/ 08.10.2019 / Jaqueline

Om te kunnen reizen is het nodig om voldoende saldo op je kaart te hebben staan. Zeker als er op de kaarten een minimum saldo moet staan om überhaupt te kunnen reizen.

De eenmalige OV-chipkaart koop je op het station bij de NS-kaartautomaat. Wil je je kaartje contant kopen, dan is dit mogelijk bij één van onze voorverkooppunten. Waar kun je een los kaartje kopen en hoe betaal je bij de verschillende OV-bedrijven voor deze losse vervoerbewijzen? E-tickets Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt? Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt: Overzicht cashloosreizen in het OV   Waar vind je het tarief van losse kaartjes?

Definition of economics in english kan er geld op laden, dus betaal ik via iDeal. De eenmalige OV-chipkaart koop je op het station bij de NS-kaartautomaat. Op zaterdag op stap in Brabant? Bij leeftijdgebonden vervoerbewijzen is de leeftijd met de bus zonder ov de eerste dag van geldigheid bepalend. Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart.

Helaas wordt mijn Amex-creditcard niet geaccepteerd, en dan kan je morgen met de bus.

  • Reisadvies op maat? Betalen kan ik via iDeal of met creditcard doen.
  • Kinderen die 1e klas reizen, moeten reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar.

Veelgestelde vragen over betalen

Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. In de 1e klasse alleen geldig voor maximaal 3 kinderen die reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar.

Wat kun je daar kopen: Saldo opladen, webshop-bestelling ophalen, studentenreisproduct alleen op een persoonlijke OV-chipkaart ophalen en stopzetten. Je kunt hier terecht voor uur- en dagkaartjes, saldo etc. Of ga je een dagje weg met collega's, een schoolklas of met de hele club? Bestel hier  je e-ticket. De medereizigers laden hiervoor Samenreiskorting op hun eigen OV-chipkaart bij een kaartautomaat.

  • Print sluiten.
  • Vind een GVB oplaad- en ophaalautomaat bij je in de buurt. Een Railrunner is namelijk de hele dag geldig en dus bruikbaar voor de heen- en terugreis.

Een kaartje kost dus in R'dam 2,50 met de bus zonder ov ik hierboven lees, maar in andere regio's kan het ook 4 euro zijn!. Helaas wordt mijn Amex-creditcard niet geaccepteerd. In de bussen van Arriva in Oost- en West-Brabant kun je ook reizen met onderstaande e-tickets.

Reist je regelmatig of slechts af en toe. Je hebt ook geen OV-chipkaart nodig voor het kind?

Weet jij het antwoord?

Klik in hetzelfde scherm op OV-Chipkaart, en je vindt onderaan een link naar Google Maps, dan zie je alle verkoop- en oplaadpunten. Toegankelijk plannen. Je betaalt per gereisde kilometer. Saskia test deze keer de app Tranzer.

Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen. Of ga je een dagje weg met collega's, met de bus zonder ov, een schoolklas of met de hele club. Reisadvies op maat. Op werkdagen alleen buiten de spits voor 6. Ga goed voorbereid op reis met een geldig vervoerbewijs op zak?

GVB Servicepunten

Dat is meestal voordeliger. Abonnementen Er zijn verschillende soorten abonnementen voor wie regelmatig reist. Let erop dat e-tickets die slecht zijn afgedrukt, die beschadigd, onleesbaar of slechts gedeeltelijk zichtbaar zijn, als ongeldig worden beschouwd. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

  • Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen.
  • En je kunt ook op andere plaatsen in Brabant een Dalurendagkaartje kopen voor de bus.
  • Met het openbaar vervoer reizen zonder OV-chipkaart?
  • Maandabonnemthouders kunnen een declaratieoverzicht opvragen op OV-chipkaart.

Reserveer dan een groepsreis. Kijk dus goed wat je wilt doen. Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats.

Contant geld wordt niet geaccepteerd. Overslaan en naar de inhoud gaan. Daarnaast kun je online een e-ticket kopen in onze webshop. Het blijkt dat de app niet bij de metro vakantiepark center parcs de huttenheugte omdat de poortjes niet te openen zijn met de barcode die in de app staat, met de bus zonder ov.

Met het openbaar vervoer reizen zonder OV-chipkaart

Klik op "Prijs opbouw" voor meer prijsinformatie. Dan is het ook mogelijk om een eenmalige OV-chipkaart te kopen. Jammer, want als reiziger zonder ov-chipkaart ben je dus gedwongen om met verschillende apps te werken.

Het kopen van onze openbaar vervoer kaartjes gaat heel makkelijk. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Forward Facebook LinkedIn Twitter.

Andere: