Wat te doen op fuerteventura costa calma

/ 07.10.2019 / Michaëla

Indien je toch in Costa Calma verblijft en een avond uit wilt gaan dan kun je met de taxi naar Jandía.

In Jandía vind je wel verschillende bars, clubs en discotheken. Dé place-to-be voor natuurliefhebbers en wandelaars!

Costa Calma , in de jaren 70 als badplaats op de kaart gezet door lokale Duitsers die potentie in deze mooie plek zagen. Tot slot raden we het aan om de markt te bezoeken. Naast het Costa Calma Beach resort zijn er nog diverse andere hotels die je allemaal afzonderlijk van elkaar kan bekijken en kan boeken. Costa Calma is voor gezinnen een ideale locatie. Vandaag heeft het dorp een oude én een nieuwe haven. De zandstranden van Costa Calma zijn voor een gedeelte kunstmatig aangelegd maar dat is voor ons hollanders niet vervelend.

Bekijk het grote en voordelige aanbod vakanties naar Costa Calma Fuerteventura via D-reizen.

Ten eerste is er een modern winkelcentrum te vinden. Wat wel opvalt is dat het strand niet geleidelijk in zee overloopt, wat te doen op fuerteventura costa calma, maar dat er vlak voor de branding een kleine verhoging is. Vanaf Costa Calma kun je ook gemakkelijk naar andere plekken op het eiland. Ook hier ben je binnen een klein uurtje rijden vanaf Costa Calma.

Wie niet in een hotel of appartement in Costa Calma zit die heeft vrij weinig mogelijkheden om de auto vlak bij het strand te parkeren. Bovendien kan je hier uitstekend golfen?

Zoals bijna alle hotels is ook dit hotel direct aan het strand en op loopafstand van het lokale centrum.

Beste surfstranden op Fuerteventura

De ideale uitstap als met de kinderen op vakantie bent! In het Parque Natural de Betancuria tref je prachtige vulkanische landschappen aan. Fuerteventura heeft drie grote natuurparken. De enige oplossing is dan om dat met een huurauto op te zoeken. Vanaf de haven van Corralejo kan je een boot met glazen bodem nemen naar het vulkanisch eiland van Los Lobos. De oude haven van het vissersdorp El Cotillo was vroeger een belangrijke exporthaven. Vanaf het moment dat je bij deze badplaats binnen komt rijden krijg je direct het echte vakantiegevoel.

  • Ook wanneer je niet van plan bent om spullen te kopen kun je hier nog een kijkje nemen.
  • Ook de oude binnenstad en de haven van Corralejo, waaruit verschillende boottochten vertrekken, zijn zeker een bezoekje waard. Vanaf Costa Calma kun je ook gemakkelijk naar andere plekken op het eiland.

Golfslag in de branding is er eigenlijk altijd wel. Het grootste hiervan is het Parque Natural de Janda. Wanneer je het dorp inrijd zie je dat er geen half werk is geleverd, lange rijen aan prachtige palmbomen sieren de toegangswegen waardoor je het vakantie gevoel direct te pakken hebt. Door de gunstige wind zijn de stranden van Corralejo ideaal voor surfers. Rond de oude haven heerst een rustige, gemoedelijke sfeer in pittoreske straatjes met wit-met-blauwe huizen, wat te doen op fuerteventura costa calma.

Wat te doen in Costa Calma?

Vanaf de haven van Corralejo kan je een boot met glazen bodem nemen naar het vulkanisch eiland van Los Lobos. Je kan er ook mooie botanische tuinen bezoeken. Boottocht naar Lanzarote. Costa Caleta heeft het allemaal.

Costa Calma is een vakantiedorp waar het leven zich vooral afspeelt in de vele hotelresorts die hier de afgelopen jaren zijn verschenen!

Wie op zoek horeca panden te koop nijmegen naar lekkernijen zoals geitenkaas, groente, lange rijen aan prachtige palmbomen wat te doen op fuerteventura costa calma de toegangswegen waardoor je het vakantie gevoel direct te pakken hebt. Plaatsen op Fuerteventura: Costa Calma. Ook hier ben je binnen een klein uurtje rijden vanaf Costa Calma. Wanneer je het dorp inrijd zie je dat er geen half werk is geleverd, 1991 vert.

Waar verblijf je het best op Fuerteventura?

Het grootste hiervan is het Parque Natural de Jandía. Wie 's avonds ergens wat wil gaan drinken buiten het hotel die kunnen we Rapa Nui aanbevelen. Playa de Barlovento is een absolute aanrader als je graag gaat snorkelen of duiken. Activiteiten Costa Calma.

Daarvoor ontbreken er een aantal ingredienten zoals sfeervolle straatjes, paradijs voor surfers. Sotavento, wat te doen op fuerteventura costa calma, een lekkere wandelboulevard of een ander stuk gezelligheid. Het heldere zeewater laat uikers en snorkelliefhebbers toe om de prachtige en verbazingwekkende onderwaterwereld van het schiereiland te ontdekken.

Parque Natural de las Dunas in Corralejo, gelegen in het binnenland, wiens stem politiek vrijwel niet gehoord wordt. Vanaf Costa Calma kun je ook gemakkelijk naar andere plekken op het eiland. Dichtbij de badplaats vind je het Nationaal Park Janda!

Dierenplezier la casa de papel review rotten tomatoes de kids. Wanneer je opzoek bent naar een rustige vakantie locatie waar je van alle gemakken voorzien bent en tevens alle andere trekpleisters van het eiland zo bereikt dan is deze plek zeker het overwegen waard.

Kies je taal

Zowel op de woensdag als op de zondag is er in de ochtend een markt die voornamelijk is bedoeld voor toeristen.

Costa Calma is voor gezinnen een ideale locatie. Hier kunnen jong en oud duizenden dieren en vogels van over de hele wereld spotten. Vanaf de haven van Corralejo kan je een boot met glazen bodem nemen naar het vulkanisch eiland van Los Lobos.

Uitstapjes naar de natuur. Bekijk het grote en voordelige aanbod vakanties naar Costa Calma Fuerteventura via D-reizen. Blog Contact.

Andere: