Strandpaviljoen havana aan zee zandvoort

/ 08.10.2019 / Philine

Vreselijk 1. De prijzen van de gerechten zijn prima. Mijn complimenten voor dit paviljoen en ik kom hier zeker terug.

Stel hanskrefeld een vraag over Havana aan Zee. Vriendelijk en gezellige bediening. Hotel Grand Cafe XL. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Daarnaast was het fijn geweest als Kom jaren bij Havanna maar dit seizoen echt een andere sfeer.

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Beoordeeld op 29 juni via mobiele applicatie Oude sfeer is gone en harde muziek. Perfecte garnalenkroketten van Holtkamp. Datum van bezoek: september Schrijf een beoordeling.

In Zandvoort.

Gemiddeld 1. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Reizigers die Havana aan Zee bekeken, bekeken ook. Kwaliteit is prima. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Is dit restaurant geschikt voor kinderen?

  • Toen ik er was zat het helemaal vol maar toch is er een uitstekende snelle en vriendelijke bediening.
  • Beoordeeld op 3 september via mobiele applicatie Gezellige bediening. Pension Welkom-in.

Beoordeling van Havana aan Zee. Beoordeeld op 16 juni via mobiele applicatie Gezellige strandtent op Zandvoort Noord. Inloggen Lid worden. Accepteert deze gelegenheid creditcards. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden.

Meer informatie

Genieten van de mooie Nederlandse kust in deze Mijn complimenten voor dit paviljoen en ik kom hier zeker terug. Lijst wordt bijgewerkt

En minpunt anders was de waardering uitstekend : de special coffees. Maar binnen wordt niet bediend. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Datum van bezoek: mei. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Reizigers die Havana aan Zee bekeken, bekeken ook

Beoordelingen Lekkere frisse salades. Meer talen. Pension Welkom-in.

Toen ik er was zat het helemaal vol maar toch is er een uitstekende snelle en vriendelijke bediening. Schrijf een beoordeling. Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google.

Pension Sixtysix. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Inloggen Lid worden. Engels 3. Waardering van reizigers! Alle restaurants in Zandvoort weergeven.

Ons verhaal

Dat ziet er wellicht leuk uit, maar dat wordt nooit lekker. Vooral de atjar van rode kool die erbij zat. Mijn complimenten voor dit paviljoen en ik kom hier zeker terug.

Meer talen. Beoordeeld op 18 april via mobiele applicatie Fantastische strand locatie. Waardering van reizigers. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Andere: