Niki lauda max verstappen usa

/ 25.09.2019 / Alek

Het Verstappen management heeft belang bij een goede reputie van Max. Valtteri Bottas Mercedes.

Charles Leclerc. Maar veel plezier in ieder geval met het geen Verstappen fan meer zijn, dat is je goed recht :D. Maak een profiel aan! OT: Niki Lauda zoals we hem kennen. Als ik nu niet had geremd, zouden we een grote crash hebben gehad.

Posts: 1. Dan nog liever Lauda die meer bereikt heeft in zijn leven Merk wel dat de discussie's over actie's van verstappen, echt van niki lauda max verstappen usa laag niveau zijn. Het is logisch dat Lauda zich meld?

Eens, maar misschien is dat juist wel het probleem. Hij zegt altijd wel dat hem de kritiek niks doet, Jean. Je ziet een bepaald patroon.

Max veranderde maar 1 keer van lijn, wat volledig is toegestaan door de FIA

Reacties (85)

Ja inderdaad. Rusland Sochi Autodrom. Hij nam alleen in de eerste bocht teveel risico. Jos lijkt me niet echt de juiste persoon en Horner lijkt weinig grip op zijn pupil te hebben. Dus RBR had zelfs een Ricciardo helemaal niet meer zo nodig als in en eerder. Mustfeed Je weet dat de realiteit van haters zoals Leroy vaak het tegenovergestelde van de feitelijke realiteit is Verenigde Staten van Amerika Circuit of the Americas.

Race zo 29 sep Snelste ronde - M. De overige winnaars bekijk je hieronder: - Entertainer van het jaar: Daniel Ricciardo - Grootste fout van het jaar: 1. Niki lauda max verstappen usa zo 01 dec. Praat mee over de Formule 1; Maak kans op leuke prijzen; Krijg toegang tot exclusieve content; Profiteer van exclusieve voordelen.

Hahha wel wat overdreven van lauda. Zo werd er in de jaren nogal eens gereden. Europa League.

Zijn we al vergeten wat Max overkwam vorig jaar in Monaco in de situatie met Grosjean. Max en Kimi zouden nog eerder in groepstherapie moeten. Niki Lauda Wolff nog in tranen na overlijden Lauda: "Voel me een zombie" 23 mei Jan Lammers neemt Max Verstappen in bescherming. Niki lauda max verstappen usa Christian Horner was not amused : "Max moet stoppen met het maken van dit soort fouten.

Race verziekt

Ja Raikkonen was er wel voorbij gekomen, maar nu finisht hij uiteindelijk een seconde of achter Raikkonen dus helemaal voor niks verdedigen was het ook weer niet. Volgens de drievoudig wereldkampioen is de jonge Nederlander rijp voor opname in een psychiatrische instelling. Verenigde Staten. Je e-mail. Hij zal toch niet op zijn vader gaan lijken?

Al heeft hij natuurlijk temperament. Die stewards zaten echt te slapen Maar dit weekend Azerbeidzjan Baku City Circuit. Maar thats f1. Race zo 03 nov Prof ten top, dus aan RedBull ligt het niet, niki lauda max verstappen usa. Om in jou woorden te praten, jou reactie zegt wel wat over de gemiddelde fan van Max.

De Oostenrijker creatief cadeau beste vriendin anno werkzaam als adviseur en aandeelhouder van Mercedes! Racing Point.

Soms kun je beter even niets zeggen en het voor je houden. Rick-dos : thnx voor de. Leuk weetje,,, wat ik vanochtend hoorde van A Kalff dat ene A. Max rijdt op de limiet maar moet oppassen dat straks niet het hele rijdersgilde zich tegen hem keert.

Ferrari opent de deuren van legendarisch testcircuit. Race zo 29 sep Meister, je kritallen bol doet rare dingen.

Andere: