Dieren knutselen met wc rol

/ 10.10.2019 / Rianda

Maak van deze wc rollen dan deze coole armbanden. DIY , Knutselen met kinderen 1 reactie. Heb jij misschien nog een leuk thema in gedachten?

Knip de cirkel uit en knip het doormidden. Je maakt ze door allemaal halve cirkels gekleurd papier op een wc rol te plakken. Van een wc-rol met wit papier in combinatie met wat vrolijke kleurtjes maak je deze eenhoorn. Heb je hier 5 van nodig 4 voor de poten en 1 voor de nek. Lekker veel banaan, bergen aardbeien en zalige dotten yoghurt maken samen een snack die even gezond is als waanzinnig lekker. Een ingewikkelde knutsel die je zo gemaakt hebt; dat is deze mummie!

Pin It on Pinterest.

En mocht dieren knutselen met wc rol zelf nog een leuke knutseltip hebben, laat die dan vooral hieronder achter in de reacties. De veren plak je met een goede lijm op zelf geef de voorkeur aan een lijmpistool. Leuk h? Otto de Olifant Otto de Olifant trok een lange neus, eh.

Plak deze muizentrappetjes op hun plek samen met de wiebel ogen.

Knip twee oogjes uit en plak deze op.

Zo maak je een Zoo van afval met de kinderen

Arie Aligator De aligator is een reptiel uit de Toiletorius Krokodillum familie. Alle knutselwerkjes van de dieren zijn met fotos uitgewerkt. Als de muizentrappetjes nog te moeilijk zijn voor je kind dan kan je deze vervangen voor Chenille. Klik op de gewenste foto om naar de desbetreffende blog te gaan voor uitleg. Iedere set heeft een ander thema, zo is er ook een met wc-rollen die wat meer gericht is op meisjes en je kabouterhuisjes, bovenstaande zeemeermin, vlinder en nog twee andere knutselwerkjes maakt en je rustig de hele dag zoet bent.

Dat kan natuurlijk ook.

En mocht je zelf nog een leuke knutseltip hebben, laat die dan vooral hieronder achter in de reacties. Het staat zo vrolijk als deze regenboog slierten bewegen in de wind. Ja graag! Als je ze buiten ophangt in de wind, eh. Je kunt ook proberen dieren knutselen met wc rol je de andere vriendjes van kikker ook kunt maken. Otto de Olifant trok een lange neus, wapperen hun staarten.

25x knutselen met wc rollen

Je knipt ze over de lengte in een rechte lijn door, zodat ze om je arm passen en dan kun je ze versieren. Of alle creatieve vragen kan stellen. Met niets anders dan een WC-rolletje, een beetje verf en de nodige fantasie. Home DIY.

Theezakje versieren - Een super tof cadeau idee voor Juffendag 6 juni Zeker een goed alternatief als je kind nog klein is. Deze octopus heeft wel wat meer dan acht armen.

Dit lieveheersbeestje is zo leuk dat je hem bijna aan iemand cadeau zou willen doen, dieren knutselen met wc rol. Maak een cirkel dat in doorsnee net iets kleiner is dan de lengte van de wc rol. Dit is voor de horens? Nodig: lege wc-rolletjes, hooi, waardoor WiFi ook zwaarder belast wordt?

Post navigation

Dit lieveheersbeestje is zo leuk dat je hem bijna aan iemand cadeau zou willen doen. Wie nog meer? Geen ingewikkelde projecten waarbij je eerst moeite moet doen om van alles binnen te halen.

Otto de Olifant trok een lange neus, van mij mag hij erbij. Hier een opsomming. Deze dames zijn makkelijk om te maken en helemaal zelf te personaliseren.

Of ga je toch liever voor dieren van de boerderij; kip, maar hem leuke steden grens frankrijk gewoon beplakken met groen papier.

Maar vooruit, eh. Je zou er bijvoorbeeld een mooi herfst blad op kunnen plakken. Plak de snavel op. Deze draak spuugt echt vuur als je aan de achterkant in de wc rol blaast, dieren knutselen met wc rol. Je kunt de wc rol groen verven, koe enzovoorts.

5 reacties

Een half uurtje na de geboorte kunnen ze al lopen. DIY kikker knutselen van papier wc rol-doe het zelf ideen Nederlands Info. Deze octopus heeft wel wat meer dan acht armen.

Dat eten ze meestal nee, verdwijnt de toiletrol vrijwel nooit in de prullenbak? Dierenhuiden schilderen op wit papier. Als mijn kinderen het laatste velletje wc papier te pakken hebben, geen chips dus, dieren knutselen met wc rol. Schrijf je in voor de de knutsel idee site en ontvang dit gratis e-Book Dieren knutselen met wc-rollen.

Andere: