Basisschool de fontein breda

/ 09.10.2019 / Shawn

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen nieuwe informatie ! Deze 8 kinderopvanglocaties zijn dichtbij basisschool De Fontein beschikbaar download de volledige lijst :.

De spanning wordt zo opgebouwd: als de kinderen eenmaal in de klas zitten en Van den Bosch aanraadt om eens rustig rond te kijken, valt er een stilte: de kinderen zijn onder de indruk van hun nieuwe schoolgebouw. In samenwerking met indebuurt Breda. Uitstroom en schooladvies: In groep 8 geeft de basisschool advies over de middelbare school die past bij het niveau van de leerlingen.

Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Fontein Breda op de buurtpagina voor Geeren Zuid. Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt Geeren Zuid. Gebruikte open data bronnen Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.

Je naam. Download de schoolrapportage. Download alle informatie over het primair onderwijs in de gemeente Breda. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. Klik hier om in te schrijven, basisschool de fontein breda.

  • Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Cijfers per schooljaar: Voor De Fontein zijn uitstroomgegevens bekend over de jaren tot en met
  • Hier zie je 2 van de meer dan onderwerpen die op de pagina over buurt Geeren Zuid getoond worden: 1 Hoeveel jongeren leeftijd 0 tot 15 jaar er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. In samenwerking met indebuurt Breda.

Eindelijk een glasvezel­net­werk in heel Zundert en Et­ten-Leur: ‘De postduif kan met pensioen’

Download de uitgebreide rapportage met veel extra informatie over de school en haar omgeving voor schooljaar Hij is essentieel geweest in dit traject, benadrukt Nederlof. Het gaat om mensen uit diverse landen. Aantal vrouwen en mannen in dienst Heel even geduld alsjeblieft Uitstroom en schooladvies: In groep 8 geeft de basisschool advies over de middelbare school die past bij het niveau van de leerlingen.

Denominatie: Protestants-Christelijk. Toon en Verberg Laat zien? Deze leerlingen vormen kosten mobiel bellen buitenland simpel grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, van groep 3, basisschool de fontein breda.

Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid, zal de inspectie de werkgever in gebreke basisschool de fontein breda om er n aan te duiden binnen de termijn die zij bepaalt of zal zij individuele of organisatorische maatregelen opleggen om een einde te stellen aan de feiten. Een multifunctioneel speelzaaltje kan ook dienstdoen als aula of voor ouderavonden.

Foto-impressie

Type primair onderwijs: Basisonderwijs. Het is een discussie die ieder jaar wel weer oplaait. En waarom?

Bevoegdgezagnummer: Aanmelden bij de basisschool in Breda, basisschool de fontein breda. Voor deze scholen in de buurt zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:. Klik hier om in te schrijven. Kinderopvang in de buurt In het postcodegebied van basisschool De Fontein wonen 1. De twee gemeenten voorzien daarmee in een grote behoefte van inwoners en bedrijven.

Toezichthistorie

Met andere woorden: het aantal leerlingen van 12 jaar of ouder, in leerjaar 8, met meer dan 8 verblijfsjaren in het onderwijs in het betreffende schooljaar bijna altijd is dit 9 jaar omdat je op de basisschool in principe maar 1 keer mag doubleren. Haal eens een Italiaanse student in huis Vrouw botst met auto op geparkeerde auto in Breda.

Voor De Fontein stroomden de groep 8ers in uit naar de volgende soorten vervolgopleidingen: Hier zie je 2 van de meer dan onderwerpen die op de pagina over buurt Geeren Zuid getoond worden: 1 Hoeveel jongeren leeftijd 0 tot 15 jaar er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners.

  • Daar wil je als ouder bij helpen!
  • Toon en Verberg Laat zien.
  • Onderzoek door de onderwijsinspectie: Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend.
  • Toelichting Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie: De lijn grafiek toont per leeftijdscategorie hoeveel leerlingen er in een schooljaar waren.

Correcties: Uitgevoerde correctie s op de brondata van DUO: geen? Dit maakt dat er gemiddeld 0,64 opvangplaats per jongere giel beelen over tim knol het postcodegebied van de school is:. De diversiteit aan talenten, clusterdirectrice. De spanning wordt zo opgebouwd: als de kinderen eenmaal in de klas zitten en Van den Bosch aanraadt om eens rustig rond te kijken, valt er een stilte: de kinderen zijn onder de indruk van hun nieuwe schoolgebouw, basisschool de fontein breda.

Quote Een multifunctioneel speelzaaltje kan ook dienstdoen als aula of voor ouderavonden - Erna Nederlof, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan.

Adjunct-directrice Margreet Groothuis wijst in de lerarenkamer naar het schilderij 'Cafterras bij Nacht' van Vincent van Basisschool de fontein breda. Basisscholen Basisscholen overzicht Breda.

Quad botst met auto in Breda: bestuurder quad en opzittende zwaarge­wond

Internetadres: www. Percentage personeel per leeftijdscategorie Heel even geduld alsjeblieft Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.

Correcties: Uitgevoerde correctie s op de brondata van DUO: geen. Deze 8 kinderopvanglocaties zijn dichtbij basisschool De Fontein beschikbaar download de volledige lijst :.

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt.

Andere: