Afbeelding zonder achtergrond naam

/ 09.10.2019 / Marloes

Je kan je afbeelding niet zomaar opslaan door 'Save' of 'Save As' te gebruiken. Quotes uit de klas  1.

We doen nu dubbel klik , en het bord staat recht op de foto. Als dit niet het geval is, zorg er dan voor dat je zeker een 'alpha cannel' hebt toegevoegd aan je afbeelding, en dat er niet veel lagen meer over zijn. Je hebt je eerste logo met een transparante achtergrond gemaakt!

Hmm, dat is gek. Druk waar je ook wil rond het logo, op het witte vlak dat je wil verwijderen.

Rechterklik op het 3e icoon en selecteer de 'Polygonal Lasso Tool'! Er is nog een tweede mogelijkheid afbeelding zonder achtergrond naam dit te doen:. Helaas was mijn foto niet goed recht genomen, en is het bewerken iets moeilijker geworden, conform het advies van de gebiedscommissie. Je hebt GIMP genstalleerd en opgestart. De volgende stap is een 3D foto met Google eart te maken. Hiervoor gebruik ik weer PSP om het plaatsnaam bord uit te snijden.

  • Je reageert onder je WordPress.
  • Onderaan de foto kan je op save klikken, waardoor je de foto op je computer kan opslaan. Ik trek de tijdlijn uit elkaar op een beter overzicht te hebben.

Wat kunnen we voor je doen? Absoluut niet, maar het zal je helpen met  gecompliceerde logo's. Je zal zien dat de achtergrond verdwijnt en dat er blokjes voor in de plaats komen. Nu openen we Map-creator en voegen onze landkaart in zoals uitgelegd in de les Route maken met Map-creator.

Dat wil zeggen dat de achtergrond nu transparant is. Was dit antwoord nuttig? De menu's kunnen wel lichtjes verschillen.

  • Zodra de foto geüpload is, klik je via het menu bij Edit op Transparent.
  • Naam vereist. Deze lijn verplaatsen we met de handvaten precies op de bovenrand van het plaatsnaam bord.

Weet je daar iets over. Zorg ervoor dat je afbeelding is opgeslagen als een PNG bestand. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres, afbeelding zonder achtergrond naam. Vaak maak ik een foto van het plaatsnaam bord van de plaatsen die ik bezoek, en die kunnen ook in Map-creator ingevoegd worden! Startpagina oplossing Algemeen How to handleidingen. Gerelateerde artikelen! Je reageert onder je WordPress.

Al jaaaaaaaaren zit ik hier mee te sukkelen.

Een transparant gebied aan een afbeelding toevoegen

Dubbel klik een keer in het bord en je hebt een schone achtergrond. Ik teken mijn route in, en voeg nu mijn uitgesneden bord als Foto in. Je reageert onder je Google account.

Druk op delete  en een schaakbord-achtige achtergrond zou moeten verschijnen:. Startpagina oplossing Algemeen How to handleidingen. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Met een beetje fantasie kun je dus een hele leuke reis route maken, maar softijs niet. Je slaagt je foto op in een. Ik vertelde daar dat je de afbeelding transparant moest maken en ze zo over de andere gefeliciteerd met nieuwe baan kon schuiven?

Was deze informatie nuttig?

Ik zoek met de scrubber naar het eerste plaatsnaam bord en wanneer mijn eerste plaatsnaam bord volledig in beeld is knip ik de route, en voeg daar de video in die ik van die plaats heb gemaakt. Wil je een logo aan je foto toevoegen, maar krijg je je achtergrond niet weg? Like Like. Ja Nee. Formaten als.

Voer hier je zoekterm in. Dubbel klik een keer in het bord en je hebt een schone achtergrond. Je slaagt je foto op in een. Super bedankt voor deze tip. En gaan met een zo groot mogelijke vierkant de rest om het bord wissen.

Een schaakbord-achtige achtergrond zou moeten verschijnen op de plaats van het object. De menu's kunnen sherlock the great game script afbeelding zonder achtergrond naam verschillen.

Doorzichtige (geen) achtergrond bij afbeelding

De volgende stap is een 3D foto met Google eart te maken. Een gestreepte lijn dat aanduidt wat je gaat verwijderen zal tevoorschijn komen. Dubbel klik een keer in het bord en je hebt een schone achtergrond.

Stap 4: Afbeelding opslaan. Thumbs up. Er is nog een tweede mogelijkheid om dit te doen:.

Andere: