Werken aan je relatie weekend

/ 08.10.2019 / Nasima

Maar je kunt het Relatieweekend op iedere gewenste locatie van jouw keuze plaats laten vinden. Het beste verjaardagscadeau ooit "Het weekend heeft ons veel geholpen in onze relatie.

Zo kunnen we gezamenlijk ervaren of de klik er is. Voor iedereen aan te bevelen. Bij ons of bij u in de buurt. Bijvoorbeeld bij ruzie, overspel, een crisis of andere situaties. Man en vrouw energie. Je maakte steeds duidelijk waarom je ergens op in ging.

Lees meer over het dagprogramma van een Relatieweekend. In de mail die je mij stuurt ontvang ik graag jullie namen en het e-mail adres en werken aan je relatie weekend waarop jullie bereikbaar zijn. Het relatieweekend geeft een impuls aan je relatie. Ervaren begeleiding Angle Nederlof en Sjaak Vane hebben jarenlange ervaring als therapeuten vanaf en zijn levenspartners. Geen theorieverhalen, maar real cases en persoonlijke voorbeelden uit het dagelijks leven!

Regelmatig mailen clinten ons hoe  ons relatietherapie weekend heeft doorgewerkt.

We willen je inzicht bieden door heel praktisch, oprecht en eerlijk naar je relatie te kijken, te reflecteren en te oefenen in communiceren. Door het ontspannen karakter van het weekend word je uit de waan van alledag gehaald en stel je je als vanzelf meer open voor groei en positieve verandering. Elkaar weer "zien".

Verbeter je relatie in drie dagen.

Die steeds in dezelfde conflicten met elkaar terecht komen en dat willen veranderen. Mooie basis om op verder te bouwen.

Zodra de betaling is ontvangen zijn jullie definitief aangemeld en ontvangen jullie de praktische informatie. Maak kennis met de auteurs Schrijven over relaties is onze passie.

Jeroen en Kim Kromwijk.

Lees meer over hoe je relatieproblemen oplost. Afhankelijk van jullie onderliggende thema's, oefeningen en met een positieve toon geschreven, werken aan je relatie weekend. Wij  spelen direct in op wat er speelt. In het relatieweekend ben ik bij hem op bezoek geweest. En van wie kan je dan beter leren en je laten inspireren dan van een goed voorbeeld. Dat foute gedrag is n belangrijk onderwerp van de trainingsarbeid die je moet leveren in het relatieweekend. Vol tips, zowel intern.

Die hun relatie een extra boost willen geven. Dank je wel". Aanmelden Je kunt je aanmelden via: info maan-coaching.

Aanmelden voor het relatieweekend. Op korte termijn Omdat wij werken met arrangementen kunt u meestal binnen twee weken bij ons terecht. Je stuurt de documenten aan ons. Dat je dat zo snel ziet, horen we vaak. Een prachtige en rustige locatie in West-Friesland.

Relatietherapie EFT & Houd me vast

Wij gingen naar het weekend omdat we ons huwelijk belangrijk vinden en omdat dit ons een goede investering leek. Je wilt meer weten! Overspel draait niet alleen om seks. Een weekend intensief werken aan je relatie, door met elkaar aan de slag te gaan kan het verschil maken tussen blijven leven in een impasse, met twijfel rondlopen of dit doorbreken en weer nieuw elan en perspectief krijgen.

  • De sessies vinden plaats in de Relatieweekend accommodatie.
  • Deze manier van communiceren en de manier waarop de gesprekken begeleid werden, sprak ons allebei aan.
  • Je maakte steeds duidelijk waarom je ergens op in ging.
  • Hans en Rita, en ook de andere koppels, door de inkijkjes in hun levens, leverden zeer bruikbaar gereedschap, waar we nog lang baat bij zullen hebben" Gert.

Wanneer die is voldaan, oudere echtparen en alles wat daar tussenin zit. Er komen verschillende onderwerpen aan bod. Voor wie: Het weekend is bedoeld voor stellen die: Meer verdieping zoeken in hun relatie. Na het weekend kunnen jullie een weloverwogen besluit nemen. Een compleet luxe ingericht bijgebouw met sauna en eigen terras zorgen voor een prima onderkomen en staat in het weekend tot de beschikking van onze gasten. Voor ons was het werken aan je relatie weekend financile en tijdsinvestering meer dan waard.

Kijk eens op: Relatietherapie-info?

Relatietherapie hoeft niet lang te duren

Mijn assistent 00 Onze kenmerken samen zijn; verdiepend, inspirerend, confronterend, open en transparant. Ons uitgangspunt is dat we daar waar nodig liefdevol frustreren om situaties duidelijk te maken.

En dat is heel wat. We raden aan er een heerlijk weekendje weg van te maken met een overnachting en te genieten van de gezelligheid van de omgeving. Dat varieert van een dagarrangement 2 sessies tot een midweek 7 sessies. Home Relatie Weekends Relatieweekend alleen voor jullie priv, werken aan je relatie weekend.

Andere: