Wat is er te doen in helmond met hemelvaart

/ 11.10.2019 / Tugçe

De Brink, Dwingeloo , Dwingeloo - Met demonstraties, workshops en meer, kunt u in het centrum van Dwingeloo goed terecht op Hemelvaartsdag voor de Keramiekmarkt. Ballon woensdag 21 augustus - Ballon is het waargebeurde verhaal van twee families die ten tijde van de Koude Oorlog in een race tegen de klok alles op alles zetten om van Oost- naar West-Duitsland te vluchten.

Zo kun je bij de Ruïne van Asten een rondleiding krijgen door de kasteelruine en op het terras genieten van optredens.

Deel WhatsApp Email Tweet. Elfsteden wandeltocht Er op uit tijdens Hemelvaart om het prachtige Friese landschap te bewonderen. Inschrijfavond talen VU Helmond vrijdag 6 september - Altijd al een taal willen leren Kom meer te weten over de taalcursussen van VU Helmond. Elke woensdag avond van Skoolzone: Dierenposter maken woensdag 11 september - Het is bijna dierendag en daarom komen we in actie voor jouw favoriete dier. Fijn dat je ons op de hoogte brengt.

The Cave. Wanneer ze met haar nieuwe baan als gymdocente op Stallerhof zaterdag 24 augustus - Over de tradities en het voortbestaan van een boerenfamilie. Vrij biljarten Wijkhuis Westwijzer. Hymn for Her USA Lokaal42 zondag 25 augustus - Vurig roots duo met cigar-box guitar banjo mondharp etc.

Jim van der Zee vrijdag 1 november - Voice winnaar brengt eigen werk en nummers van zijn helden.

Helmond Live

Ik accepteer alle cookies Ik wil mijn cookie-instellingen handmatig instellen. Proeverij van streekproducten zondag 25 augustus - Babke uit Helenaveen is in de winkel om uitleg te geven hoe ze haar streekproducten maakt en welke ingredienten zij gebruikt. Meimarkt Tilburg. Het is donderdag de eerste editie van Helmond Live in een reeks van vijf. Voorlezen op Woensdagmiddag woensdag 20 november - Elke woensdagmiddag is het voorlezen in de Bibliotheek.

De grootste nachtelijke rommelmarkt van Nederland! Weekmarkt Helmond 19 oktober zaterdag 19 oktober - Beleef de Helmondse markt.

Het grootste gratis jazzfestival van Nederland. Workshop Papiersnijkunst zondag 29 september - Altijd bureau jeugdzorg noord brabant willen weten hoe de mooie papiersnijkunst van Mariska wordt gemaakt Nu kun je zelf leren hoe dat in zijn werk gaat tijdens een workshop van 2 uur bij Tiendas Diferentes.

Met alle zomerse toeters en bellen van de partij. Of zoek de rust op en ga voor quality time met je gezin op een van de vele campings in Noord-Brabant. Plien en Bianca dinsdag 19 november - Meesterlijke typetjes en scherpe dialogen. We verzamelen ? Pubquiz bekend van De Wildeman Eindhoven.

Evenementen

Centrum Breda , Breda - Al sinds wordt in Breda het Breda Jazzfestival georganiseerd, een traditie die niet meer weg te denken valt. Zuidwal vrijdag 20 september - Het Dr.

Triathlon Brabant Helmond zondag 29 september - Op en rond recreatieplas Berkendonk in Helmond wordt op 29 september voor de eerste keer de Triathlon Brabant gehouden. Theo Maassen maandag 23 september - Hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man.

In tal van musea wordt een veelzijdig beeld van Rembrandt getoond. Daar wordt namelijk het Recreatieterrein omgebouwd tot het Wat is er te doen in helmond met hemelvaart van Galilea in de tijd van Jezus. Stallerhof vrijdag 30 augustus - Over de tradities en het voortbestaan van een boerenfamilie. Je vindt ze op zeven locaties in de stad: de Steenweg, de Kasteellaan, in plaats van een traditionele vraagprijs, Parkeerplaats te huur in Alphen Aan Den Rijn, which The Prince donates to good causes, but how has it been working with Linda.

Theo Maassen maandag 23 september - Hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Oorverdovend - Silent Disco in Cacaofabriek zaterdag 14 september - Jazeker een Silent Disco in Helmond Jij bepaalt zelf op welke muziek jij wilt dansen.

Tentoonstelling in Kasteel Helmond over waargebeurde heksenjacht

Fiets- en wandel4daagse Alblasserwaard Groene hart , Randstad - Prachtige polder en pittoreske dorpen komt u tegen tijdens de Fiets- en wandel4daagse die beginnen in Hoornaar. De kans is groot dat jij donderdag vrij bent, want dan is het Hemelvaartsdag. Naald en draad naaigroep van Bavel. Ibrica de Danza vrijdag 8 november - Jubileumvoorstelling van Ibeacuterica de Danza. Dansschool InMotion zondag 17 november - Dansen omdat je niet anders kunt niet anders wilt en als groep het beste uit elkaar haalt.

  • Doe je mee.
  • Met optredens van o.
  • Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.
  • Veel kunstenaars laten die dag hun werk zien en er is nog veel meer te doen zoals workshops, een wijnproeverij en spelletjes met een Frans tintje.

Richard Says Goodbye zaterdag 24 augustus - Richard Johnny Depp is professor aan de universiteit. Vestingstad Heusden Of bezoek een van onze vestingsteden! Richard Says Goodbye vrijdag 23 augustus - Richard Johnny Depp is professor aan de universiteit. Zo kunnen we nog eens een avond genieten van de onverget Blijf je slapen. Pinksteren valt in  op zondag 31 mei en maandag 1 juni. De diversiteit aan artiesten en stijlen, [ An Affair zondag 25 augustus - Anita Andrea Braeligin Hovig is tweeeumlnveertig woont in een klein plaatsje in Noorwegen samen met haar man en heeft een weinig sprankelend huwelijk?

Welkom op GierigeGerda.nl

Meer informatie. Kopie van Kunstroute Warande zaterdag 24 augustus - Jaarlijkse kunstroute welke gehouden wordt in particuliere tuinen van huizen in de omgeving van Stadspark Warande.

Comedy Fabriek vrijdag 3 april - Avondje top stand-up comedy in de Cacaofabriek.

Blaasfestijn Centrum Helmond zondag 29 september - Op zondag 29 september vindt de 14de editie water en winddichte jas kind het Blaasfestijn Centrum Helmond plaats. Zomerexpositie Call to Action dinsdag 2 juli - zondag 8 september De tentoonstelling Call to action presenteert opmerkelijke kunstwerken over vrijheid macht en onmacht uit de afgelopen vier decennia, wat is er te doen in helmond met hemelvaart.

Met de geheel verzorgde fietsroutes van Happen en Trappen laat u het uitstippelen aan anderen over en ontspant u zelf zowel op de fiets als aan tafel met [ Evenementen In Helmond is altijd wel wat te beleven.

Andere: