The girl on the train moviemeter

/ 08.10.2019 / Hendrieke

Vind je The Girl on the Train leuk? Er was in de zaal zelfs iemand in slaap gevallen die luid lag te snurken.

Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst.

Maar Alex grijpt al snel de overhand en Sara ontdekt dat ze wordt opgezet voor moord. Volgens sommige reviews was het boek echter al een rommelig en slepend geheel en helaas vind ik dat -bij in in ieder geval de verfilming- vaak ook niet anders. Dit geldt overigens ook voor de overige karakters als speelt Theroux nog wel een leuke rol.

Er wordt wel goed geacteerd trouwens. Interessante benadering wat mij betreft over hoe iedereen op zijn manier met verlies en tegenslag omgaat en vooral hoe iedereen volmaakt normaal en gelukkig lijkt maar dat er bij iedereen vlak onder de oppervlakte een gitzwart randje van onvrede, ongeluk of verdriet leeft of sluimert.

Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft.

Als ze geen raadsel was voor zichzelf, the girl on the train moviemeter, had ze niet gedaan wat ze deed. Eindelijk weer eens een sterke thriller. Toch gaat de meeste lof naar het meisje Sennia Nanua want zijn speelt fantastische het intelligente zombie-kind? De motivaties van Rachel zijn - met name in het begin- gewoon heel vaag en als de puzzelstukjes eindelijk op hun plaats beginnen te vallen heeft de kijker dit zelf daktarin orale gel kopen geruime tijd van te voren bedacht.

Echter ik ben van het mannelijke geslacht en kom niet verder dan 2 sterren.

  • Wat overblijft is een vermakelijke film die ik al met al toch wel de moeite waard vond voor een keertje.
  • Het tempo van de film mocht misschien iets hoger aangezien er uiteindelijk niet zo superveel gebeurd op bijna 2 uur.

Navigatiemenu

The Girl on the Train is een zeer degelijke film die heel goed begint en dan gaandeweg het verhaal wat afzwakt. Er zijn zo van die momenten dat ik een rouwproces doormaak wanneer ik zie welke C-films op dvd verschijnen, terwijl een behoorlijk aantal kwaliteitsfilms gewoon niet worden aangeboden Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

Het wil graag de cliches ontlopen. Ik heb me er letterlijk doorheen moeten worstelen. Aan het einde proberen de makers nog enkele twists tussen te proppen, om nog iets van het verhaal te maken, maar dat komt niet zo goed over.

Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.

Aardige post-apocalyptische -film gebaseerd op een boek van Mike Carey vooral bekent van Marvel Comics. Will Smith 5. Die mensen staan wel heel vaak op hun balkon. Youtube dames voor na vieren een gegeven moment ziet ze zelfs dat ze een nummertje aan het maken zijn? In de bios krijgt die denk ik wel een extra boost dan op tv.

Het verhaal is echter wel origineel. Boek niet gelezen, maar is vast beter dan de film. Dat was eigenlijk wel zo het hele onderzoek, verder gaat de film ook niet echt. Hij laat zien waarom ze hem weg slaat door bij 1 van de leerlingen te gaan staan, en hij blijkt ook een mutant te zijn.

Score : 5,5   van de Uiteindelijk vervalt haar persoon zelfs tot het ordinaire. Herbie schreef: Wat ik een beetje miste is de uitwerking van de landelijke escalatie van haar leugen op het meisje zelf. Prima rol ook van Ms Blunt. Alleen jammer dat de twee blonde vrouwen nogal op mekaar the girl on the train moviemeter, terwijl zij zich van geen kwaad bewust is. Het is dan ook intrigerend om te zien hoe er voorzichtig interactie wordt gemaakt met Melanie, dat was niet altijd even duidelijk.

Recensie 'The Girl on the Train'

Hier het bewijs dat Gril niet is genomineerd. Dat lukt meer dan aardig dankzij interessante, realistische dialogen en sterk acteerwerk. En als ze dan iets omhoog komt heeft ze de handdoek waarop ze ligt voor haar borsten geslagen in de serie "Californication" was ze juist niet preuts en het verbaasd me dan ook dat ze hier juist zo enorm preuts is.

  • Ondanks alles is het wel best spannend.
  • Prima rol ook van Ms Blunt.
  • Koop deze film.
  • Er wordt wat actie en spektakel toegevoegd.

Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht! Flut film, heel slecht acteerwerk en soapachtig. Ergens tussen psychologisch melodrama en thriller.

Als op een bepaald moment de hel losbreekt is dit de aanvang van een survival tocht doorheen zombieland naar veiliger oorden. En waarom wankelt die onderzoekster op een gegeven moment achter Melanie aan terwijl ze weet dat dat haar dood wordt. Er worden heel wat puzzelstukjes neergelegd the girl on the train moviemeter niet meteen duidelijk is wat het totaalplaatje zal zijn?

Recente stemmen

Ik had soms het gevoel dat we in een serie zaten die maar 2 uur bleek te duren. Aardig vermaak, maar niks bijzonders. Deze film is Somber , Spannend. Wel af en toe erotische verhaal..

Dit niveau zakt dan wel zienderogen in het middengedeelte. Al met al ook nog wel een aardige ontknoping alleen had ik eerder de psyschiater verwacht die zijn praktijk probeerde te redden en daarom Megan uit de weg wilde hebben? Ook Bennett speelt nogal een dommige rol.

Andere: