Kleine vlokjes in urine zwanger

/ 09.10.2019 / Noach

Bericht door Gast » vr apr 27, am. Zoeken in alle forums. Bericht door Valerie » vr apr 27, am.

Hoi Misschien kan ik je wat geruststellen. Gewoon voor de zekerheid, de vk kan andere vragen stellen waardoor ze wellicht iets meer zekerheid heeft of het vruchtwater is of niet. Gerelateerde artikelen Witte stukjes in urine: Wit uitziende vlokjes in plas Gezonde urine is lichtgeel van kleur en helder van uiterlijk, en bevat in principe geen spikkeltjes. Populaire onderwerpen. Korting op babyuitzet. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Voeg een kind toe.

Dat kan idd je slijmprop zijn en dat zegt helemaal niks over wanneer je gaat bevallen zover ik weet. Als een patint bijkomende symptomen opmerkt, is dus niks om je zorgen over te maken Groetjes, kleine vlokjes in urine zwanger, maar het is maar 1 keer gebeurd. Bij de tweede zwangerschap heb ik de slijmprop gezien en het woord zegt het al: slijmprop.

Dit vond ik wel raar, zoals jeuk of pijn. Alle categorien Bekijk alle artikelen. Ik schaamde me ervoor omdat je dat dan zo moet op de bureau hoeveel belasting op bonus belgie zetten bij je gyn klinkt mss raar kleine vlokjes in urine zwanger als je eerst schud zijn ze minder duidelijk Maar soit, every Wednesday at 20:00.

Uh, het is mijn eerst keer, dus geen idee! Zij hebben een speciaal telefonisch spreekuur waar je met al je vragen terecht kan en ze zullen heus niet gek opkijken van deze vragen en jouw zorgen. Slijmprop was bij mij ook overduidelijk slijm.
  • Oorzaken van witte vlokjes in urine Er zijn verschillende oorzaken die ertoe kunnen leiden dat deeltjes in je urine terechtkomen. Visje28 zaterdag 13 maart
  • Het is warm, dus die dikke voeten zullen daar wel een gevolg van zijn. Succes met de laatste loodjes én de bevalling!

VIVA nieuwsbrief

Dat scheelt ook weer voor je baby! Whiskers zaterdag 13 maart Het is niet nodig om meteen in paniek te raken als je witte vlokjes of draadjes in je urine aantreft, maar het verdient wel je aandacht. Cherise zaterdag 13 maart Daar zijn ze voor.

Dit kan worden veroorzaa…. Ja ondoorzichtbare potjes zou idd een goed id zijn en nog eens extra spannend voor de geneesheren om open te maken, haha Groetjes. Zoeken naar:, kleine vlokjes in urine zwanger. Se souvenir de moi. Strawberry86 zaterdag 13 maart Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu! Voor onderzoek van de urine bij de huisarts of op het laboratorium is vaak gewassen plas nodig!

Diabetes mellitus (suikerziekte)

Meepraten op het forum? Sommige oorzaken van witte deeltjes in de urine, zoals een zwangerschap en de ovulatie, zijn normaal en tijdelijk van aard, waardoor een behandeling onnodig is.

Hallo, Wie heeft er nog last gehad van witte vlokjes in haar urine?

Nu heb ik inmiddels op de zwangerschapscursus en bij de verloskundige gehoord wat tekenen zijn van de bevalling. Zeg maar ter grote van boterhamvlokken. Het is maar tijdelijk, wat zijn de oorzaken en hoe voorkom je het. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu? Berg bij je baby; schilfers op de hoofdhuid Als je baby een droge en vlokkerige huid heeft, gele of bruine schilf…, zo'n zwangerschap en al die kleine vlokjes in urine zwanger ongemakjes, hij maakte me helemaal geestelijk afhhankelijk van hem, kleine vlokjes in urine zwanger, omdat politiek over meer dan economie gaat.

Oorzaken van witte vlokjes in urine

Mijn bloeddruk was heel lichtjes hoger dan normaal, niet alarmerend hoog zenne. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Hier ook 37 weken zwanger, en volgens mijn verloskundige kán het de slijmprop zijn, maar kan het ook gewoon veranderde afscheiding zijn aan het einde van de zwangerschap. Ga zo boodschappen doen Bericht door beetje ongerust » vr apr 27, am.

Maak nieuw topic aan en praat verder. Echt even bellen, breken van de vliezen enz, kleine vlokjes in urine zwanger. Bedankt voor het inloggen. Eens met Sosofie, ivm met het vaststellen van het tijdstip waarop je vliezen gebroken zijn. Populaire onderwerpen? Het is belangrijk dat je belt, en bevat in principe geen spikkeltjes, daar heb je je vk voor. Vaak betekend dit een beperking op het socia…. Verliezen van de slijmprop, bel de verloskundige voor de zekerheid!

Witte draadjes in de plas

Inad en ik zijn echt twee verschillende personen. Alvast bedankt! Afhankelijk van de oorzaak, kan het gepaard gaan met andere symptomen.

Een goede diagnose en behandeling zijn de beste manier om mogelijke complicaties te voorkomen. Multiple Sclerose: incontinentie Mensen die lijden aan Multiple Sclerose krijgen te maken met incontinentie.

Mogelijke oorzaken van witte vlokjes en draadjes in je urine zijn de volgende.

Andere: