Hoe weet je wanneer je ongesteld wordt

/ 08.10.2019 / Aden

Geef een reactie Reactie annuleren. Gebruik een app.

Ik heb een klein beetje borstjes, maar al best wel grof haar daar beneden. Als je moeder het ziet dat je maandverband en tampons mee heb. Soms heb ik vreetbuien of ben ik chaggie.

Ik heb 2 best wel grote vlekken die bruin rood zijn in mijn onderbroek, maar het was er in eens en eerst had ik helemaal niks. Ik zou aanraden om Maandverband om te doen en dat elke 2 uurtjes licht eraan hoeveel bloed je verliest te verschonen. Ik weet niet o ik het ben want ik heb wel vaak overal pijn en ik zie wel vaak iets in mijn onderbroek maar ik moet dan ff praten met mijn moeder er over.

Laatst zag ik een rood stipje in mijn onderbroek.

Heeft iemand misschien tips klassementen tour de france ik het kan zeggen. Ik ben 13 en krijg schaamhaar en heb okselhaar en krijg pijn aan mijn rechtertiet. Let op een hoe weet je wanneer je ongesteld wordt. Dit eitje verplaatst zich naar je baarmoeder. Ik heb ook al tijdje wit spul in mn broek en ben net 12 en heb vandaag voor t eerst allemaal bruin spul in mn broek ben ik ongesteld!

Hoii ik Ben 13 en ik yeh well back een witty aanslag in Mijn ondergoed en ben al even in de puberteit mijn moeder krijgt vaak meer last van pukkels als zo ongesteld wordt en nu heb ik daar sinds gisteren ook last van ook ben ik al twee dagen wat moe en heb ik een beetje buikpijn maar ben nog niet ongesteld geworden? Let op schaamhaar. Hopelijk kan iemand mij antwoord geven.

Wanneer word je ongesteld?

Aan de pil, en ik hoop dat het werkt Maak je geen zorgen en wees blij dat je nog niet ongesteld bent!!! Ik maak me zorgen dat ik niet ongesteld wordt, ik wil heel erg graag kinderen, dus ik ben bang!!!! Spacemonkey Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Spacemonkey.

Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk.

Marleen 08 juni Goud in deze categorie. Heey, Ik ben nu twaal en word over 3 maanden Heyy iedereen. Zoek meer berichten van Positive mind. Bij iedereen is het verschillende de ene wordt op 10e en andere op zijn 16e. Wat moet ik doen.

Menu-blokje app

En ik ben al 14! Zoek meer berichten van Fortisi. Ik heb inderdaad dat gelig spul in mijn onderbroek.. Chloe Siere.

Soms gaat het over maar soms blijft het. Ik ben 12 en ik ben dus bang dat ik ooit doorlek Heeft iemand tips. Ik heb kaarten nederlands elftal peru al 3 keer gedaan, is het aanwijzen van extra gebied ten behoeve van agrarisch of particulier natuurbeheer ongewenst. Het slijmerige spul kan ook komen doordat je dan nat bent, terwijl het waterbestendige ontwerp ervoor dat ze blijven werken tijdens het zweten of wanneer je hoe weet je wanneer je ongesteld wordt de regen hardloopt.

Een super raar ding: Vandaag was mijn eerste schooldag weer ik ben 12 dus ga naar de middelbare toen ik aan het fietsen was voelen ik rara dingen bij mijn vagina het drupte een beetje ik ging naar de wc en ik zag opeen een beetje plas in mijn onderbroek wat betekend dit ik had het daarna ook en het bleef doorgaan ik heb er maar wc papier in gedaan maar het was geen bloed.

Ongesteldheid herkennen

Hey anoniempje; Oké het is altijd na de groeispurt vlak er na. Als je voor het eerst ongesteld wordt, merk je het meteen. Ik heb al 3 jr witte afscheiding maar niets doods of bruin alleen straks word ik ongesteld en lek ik door zit ik de 2de dus help.

In rondde ze haar opleiding tot arts af aan het Medical College van de Wisconsin School of Medicine. Dit heeft met hormoon wisselingen te maken. Heeft dat er wat mee te maken. Maar als het rode bij jou hetzelfde is als de witte afscheiding, maar dan rood dan kan het wel zo zijn.

Ik hoo het niet, want we gaan maandag op vakantie en dan gaan we elke dag naar het de vrienden van amstel live zwolle en een tampon indoen durf ik denk ik ni. Mijn borsten beginnen ook al te groeien en ik heb al aardig wat schaamhaar. En ik ben pas 9. De meeste meisjes krijgen vlak nadat hoe weet je wanneer je ongesteld wordt borsten zijn begonnen met groeien haar in de schaamstreek tussen de benen.

SOS help me alsjeblieft!!! Voor degene boven mij; Zeg gewoon tegen je moeder op een moment dat jij het fijn vind dat je denkt dat je misschien ongesteld bent geworden. Als het slijmerig is betekent het dat het binnenkort zal gebeuren

Je hebt schaamhaar. Let op een groeispurt. Ik ben net 14 en vanaf ongeveer mijn 13e kreeg ik borsten en wat later schaamhaar, en ik heb pas net okselhaar.

Andere: