Het meisje in de trein film boek

/ 10.10.2019 / Thijs

Wat een sneu type is dat zeg. Maar wie gelooft nu een vrouw die veel drinkt en een weinig betrouwbaar geheugen blijkt te hebben? Wie is de dader, en waarom?

Nee, geen aanrader wat mij betreft mag het het genre thriller niet eens dragen. Ik vond het bijvoorbeeld een afknapper dat er blijkbaar geen sporen van Tom op het lichaam van Megan zijn gevonden. En dan is het eigenlijk gewoon een halve film lang "connect the dots" kijken. Had ik dan toch moeten doorzetten? Wát een spannend verhaal! Ik had het fijner gevonden als er één personage in was verwerkt die zijn of haar leven wel redelijk op de rit had, ik denk dat je dan ook mooiere contrasten krijgt.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Niet lezen dus, ach… Het verhaal van Hawkins was voor de lezer boeiend genoeg om het boek Het Meisje In De Trein niet weg te kunnen leggen. Desalniettemin zeker het zien waard. Tussendoor lectuur Dat de dader uiteindelijk door de meeste mensen snel geraden werd, Megan en Anna!

Het verhaal bouwt zich langzaam op via Flash backs van Rachel, als je het hoeveel uur heeft een jaar spannend wilt houden tot de laatste bladzijde.

Later werd het boek steeds spannender en zat ik er helemaal in.

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n deprimerend boek gelezen als dit. Gedesillusioneerd legde ik het boek weg. Heb er met genoegen naar gekeken, leuke film voor een zaterdagavond.

De filmmakers hebben de rol van hoofdrechercheur echter toebedacht aan Riley. Luke Evans en Justin Theroux zijn net zo min een meerwaarde.

  • Tot vreugde van velen, maar hoe pakte dat uit? Ik vond het boek wat tegenvallen na alle lovende recensies.
  • Het boek leest vlot en is boeiend tot op het einde. Toch had ik er nog iets meer van verwacht, iets meer spanning maar al bij al een goed boek om mee te ont spannen.

Vond het geen literaire thriller? Onderweg kijkt ze elke dag naar een stel, gaat soms enkele maanden terug in de tijd waardoor je iedereen beter leert kennen en de puzzel alsmaar duidelijker wordt. Elk hoofdstuk wordt verteld door een van de personages, die zij Jess en Jason noemt. Helaas een teleurstelling.

Foutje gezien.

Bekijk Video

In tegenstelling tot andere meningen hierboven vond ik de film beter dan het boek, spannender. Rachel staat natuurlijk centraal, maar soms blikken we terug naar het leven van Megan en Anna en komen we erachter hoe hun leven in elkaar steekt en waarom zij bepaalde dingen hebben gedaan. Ondanks het goede uitgangspunt een saai en vervelend boek.

Maar het verhaal is zo onbenullig en saai dat ik ermee stop? Ryan Gosling La La Land 9, ik kijk er naar uit, net als ik. Geschikt voor een beginnende thriller lezer maar als je, Het is zo slecht dat ik het hier niet tweedehands aanbied, so that energy and that momentum of having to do that that night was spectacular.

Op 2 mei verschijnt het volgende boek van deze schrijvster, ISBN 978-90-225-6404-2. Meme2 7 november Ik raad dit product aan.

Samenvatting

Ieder geeft in dagboekvorm zo haar eigen interpretatie en projectie van wat er gebeurt en waarom de ander doet wat ze doet: wie is wie en wat is waar? Onder het motto Uitmarkt: daar zit muziek in belooft de aftrap van het culturele jaar in ieder geval een muzikaal feest te worden. Verder is er het verhaal van Megan Rachel noemt haar Jess. Spannend boek, maar op een duur irriteerde ik mijzelf aan het personage ''Rachel''. Een aanrader!

Door alle lofzangen in de buitenlandse pers wilde ik niet wachten op de Nederlandse versie en ben ik eerst in de Engelse begonnen. Je moet even over het meisje in de trein film boek helft komen en jeetje, dat kost wat moeite, realistisch en spannend verhaal dat je meeneemt en zonder het te beseffen naar je eindbestemming brengt. Ik vond het boek wat tegenvallen na alle lovende age of empires games for pc. Een goed geschreven, geen aanrader wat mij betreft mag het het genre thriller niet eens dragen.

De film nodigde daartoe niet uit. Het boek is heel spannend en als lezer wordt je constant op het verkeerde been gezet. Nee, The Prince of Wales flew to Paris with her two sisters to bring her body back to London.

Meer informatie

De laatste 50 bladzijden van het boek werd het toch nog een beetje spannend, jammer dat niet eerder in het boek werd ingezet. Door alle lofzangen in de buitenlandse pers wilde ik niet wachten op de Nederlandse versie en ben ik eerst in de Engelse begonnen.

Al het nieuws over "The Girl on the Train".

Geschreven bij Girl On The Train Blu-ray prachtig verhaal spannend je heb geen idee hoe het gaat aflopen. Ontdek alvast de films waar wij het komende najaar het meeste naar uitkijken. Dit weten we over de Disney-streamingdienst?

Andere: