Zilveren armband met naam mannen

/ 09.10.2019 / Thieu

Naam van een baby en kind Naam van een vriend of vriendin Naam van een huisdier Naam van een overledene Naam van een vader of moeder   De namen kan je op verschillende manieren in de armband graveren.

Zware zilveren plaatarmband heren Massieve 1e gehalte zilveren plaatarmband, nieuw in geschenkverpakking.

Zilveren naamplaatarmbanden zijn er in vele maten, soorten en modellen. Zilveren naamplaat armband figaro 19 cm Figaro naamplaat armband Zilveren smalle naamplaat armband met figaro schakels. Wij hebben polssieraden voor mannen in diverse afmetingen, modellen en stijlen. Onze winkel Bezoek onze winkel in broek in Waterland Ontdek onze winkel. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van alle soorten armbanden. Een armband graveren met een persoonlijke tekst of zelfs een foto maakt de armband uniek.

Wij zijn gespecialiseerd in graveren en kunnen de armband daarom direct voor u graveren.

Zilveren Naamplaat Armband 19 Cm. Ruilen of terugsturen mag. Denk hierbij aan een persoonlijke boodschap, naam of baby foto. Service staat bovenaan en wij doen altijd ons best een goed product te leveren. Artikelen 1 tot 40 van in totaal 1 2 3 4 5.

Wacht niet. De naamplaat is 2,8 x 0,6 cm.
  • Zware zilveren plaatarmband heren Massieve 1e gehalte zilveren plaatarmband, nieuw in geschenkverpakking. Stoere zilveren herenarmband die zeer geschikt om te graveren.
  • Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren.

Zilveren naamplaatarmbanden voor hem en haar maar ook voor de kleintjes

De armband is zowel te dragen door dames als heren. De meest voorkomende teksten zijn. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen een leuke of persoonlijke tekst op de armband te graveren. Verken de collectie en scoor de armbanden die u wenst. De figaro schakels zijn afwisselend en vrolijk, de armband is 19 cm lang en heeft een karabijnsluiting.

Wij hebben polssieraden voor mannen in diverse afmetingen, modellen en stijlen, zilveren armband met naam mannen. De gegraveerde armband word door ons gratis gegraveerd.

Ons aanbod is veel groter dan van de reguliere juwelier. Armband Graveren Een armband is een prachtig sieraad voor heren en dames en is ook een favoriet cadeau om te geven en te krijgen. Aan vergelijken toevoegen.

Gegraveerde Armband

Ruilen of terugsturen mag. De zilveren naamplaat armband is graveerbaar. In onze webwinkel vindt u een rijke sortering armbanden voor heren. Kijk dan bij onze manchetknopen.

De naamplaat is 2,8 x 0,6 cm. Ring maat opmeten Kennisbank over zilver en juwelen Zilvermerken. Mooi, nieuw in geschenkverpakking, 19 cm lang x 0,6 cm breed, 1 beschikbaar, zilveren armband met naam mannen.

Gourmet naamplaat armband Zilveren herennaamplaat armband met gourmet schakels. Dames naamplaatarmband van Mart Visser Zilveren plaatarmband ontworpen door Mart Visser exclusief voor Zinzi, deze worden dagelijks gecontroleerd en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Armband met Tekst

De meest voorkomende teksten zijn Een datum Een quote Het infinity teken Een spreuk De tekst kan je helemaal zelf bepalen in grote, type en plaats. Ring maat opmeten Kennisbank over zilver en juwelen Zilvermerken. Eigenlijk shopt u bij ons alle essentiële heren sieraden waar u niet zonder kunt voor een hippe uitstraling.

Door deze keuze kan je de naam uniek laten overkomen een lettertype is daar echt belangrijk voor. In winkelwagen Options, zilveren armband met naam mannen. De armband heeft tussen de naamplaat en gourmet schakels gestreepte verbindingsstukjes. Zilveren naamplaatarmband 20 cm Nieuw in geschenkverpakking.

De gegraveerde armband word door ons gratis gegraveerd. De volgende namen komen het meest voor op een armband. Of u nu gaat voor sportief en casual, nonchalant of stoer, zij hebben kennis van zaken en kunnen de tekst ook een juiste spreekvorm aanroepen?

Figaro naamplaat armband Zilveren smalle naamplaat armband met figaro schakels. Zware stevige herenarmband, 22 cm lang x 12 mm, 62 gram. Naamplaat armband gourmet Zilveren naamplaat armband met gourmet schakels.

Maar ook polsbandjes met kleine en grote schakels evenals gladde en versierde armbanden. Stevige naamplaat met jasseron colliers, het signatuur van Mart Visser, Gouda en Bodegraven. Getuige het wettelijke zilver teken en goud keurmerk in alle sieraden.

Andere: