Bluetooth kan niet communiceren

/ 04.09.2019 / Naciye

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Zowel thuis als onderweg schrijft ze artikelen over technologie! Let op!

Bij mij werkt het niet Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Rosalyn van Moorselaar Rosalyn van Moorselaar is schrijfster en vertaalster.

Lukt het nog steeds niet? Hartelijk dank voor uw inschrijving op de GSM Helpdesk nieuwsbrief. Voor meer uitleg klik hier.

Nieuw Bluetooth-apparaat koppelen lukt niet Zet het Bluetooth-apparaat uit.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Bellen via internet: beter dan bellen via de Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw hotel landgoed ehzerwold almen zoover snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt, bluetooth kan niet communiceren.

Rohit Superuser II. Zorg dat uw telefoon en app up-to-date zijn Controleer op Android-updates Meer informatie over het updaten van uw Android-telefoon.

Als het horloge niet in de lijst staat, is de koppeling al verwijderd. Heeft wel gewerkt, op 2 iPads.
  • Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen.
  • Maar wil ik nog een Bluetooth apparaat toevoegen moet ik weer naar de veilige modus eerst.

Het duurt te lang om mijn horloge in te stellen

Probeer uw horloge en telefoon opnieuw in te stellen Nadat u uw telefoon of app heeft geüpdatet, probeert u beide apparaten opnieuw te koppelen. Misschien heeft iemand nog iets aan deze info Laatst aangepast 08 mrt You may also like. Fijn dat het in ieder geval is gelukt en alvast een goed weekend.

Reizen is haar grootste passie. Chromecast defect? Misschien ligt het probleem aan een bug en verhelpt de update dat.

  • Gebruiker Aantal likes.
  • You may also like. Echter de dag nadien staat de koppeling nog wel in de auto en in de gsm, maar ze vinden elkaar niet meer.

Hoe laad ik mijn bluetooth kan niet communiceren op zonder een stopcontact te gebruiken. U moet mogelijk enkele minuten wachten voordat uw horloge en telefoon informatie delen!

Lukt het nog niet, tikt u op het horloge. Als u uw horloge in de lijst ziet staan, start dan je toestel eens op in safety mode en probeer nu te koppelen. Heeft wel gewerkt, op 2 iPads.

Zorg dat uw telefoon en app up-to-date zijn

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Laat een antwoord achter Annuleer antwoord Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Misschien heeft iemand nog iets aan deze info Laatst aangepast 08 mrt Heeft iemand nog een gouden tip?

Gebruik eventueel een ander e-mail adres om uzelf aan te melden op de twee-wekelijkse nieuwsbrief van GSM Helpdesk. Nu wil ik mijn headset koppelen en dan krijg ik de melding Fout. Nog meer kansen??? Ok bedankt, ben nu nog een paar dagen aan het testen ,met elke keer te bevestigen dat de auto mijn bluetooth kan niet communiceren kan zien.

Opmerking: Wanneer u uw horloge terugzet op de fabrieksinstellingen, instellingen en gegevens op het horloge gewist, geen lange wachttijden.

Bluetooth koppelen lukt niet: controleer eerst je apparaten

Schakel de Bluetooth op je device uit en zet je device uit. Tik op Gereed om te bevestigen. Dit zijn dé technologische ontwikkelingen van ! Meet the next-level power!

Ik ben ook maar een "forum lid". Rosalyn van Moorselaar Rosalyn van Moorselaar is schrijfster en vertaalster. Ik heb wel problemen met de verbinding in de auto. Werk je device bij naar de laatste versie. Zo zorg je ervoor dat hij Ja Nee. Home Overig, bluetooth kan niet communiceren.

Problemen oplossen

Meer video's. Heb een klein speakertje gekoppeld met bluetooth en dat gaat prima. Rohit Superuser II. Wie herkent het niet: heb je net een nieuwe headphone of speakers gekocht, wil je telefoon er niet mee verbinden want Bluetooth werkt niet… Het lijkt soms wel alsof ze een eigen wil hebben en je willen pesten.

Nu wil ik mijn headset koppelen en dan krijg ik de melding Fout, bluetooth kan niet communiceren. Maar niet getreurd, we zullen je vertellen hoe je deze fratsen kan weerstaan en met niet werkende Bluetooth om kan gaan.

Bedoelde u:.

Andere: