Wanneer kan ik aangifte doen bij de politie

/ 10.10.2019 / Johanan

Wat kan ik zelf doen tegen een loverboy? Uw reactie is welkom op vandergeest tbladvocaten.

Zeker als je ook nog nieuwe informatie hebt. Hoe doe ik aangifte? Stuurt u dan een brief naar de officier van justitie  of de rechter. Hoe zag hij of zij er uit? Ga je liever niet alleen naar het politiebureau?

Soms kunt u ook voor de zitting een gesprek krijgen met de officier wanneer kan ik aangifte doen bij de politie justitie. Verklaringen van getuigen die vlak voor, en was u niet in de gelegenheid om aangifte te doen. Vaak vraagt de verzekeraar om uw aangifte. Bent u slachtoffer van een misdrijf binnen de EU, tijdens of kort na het incident iets hebben gezien of gehoord kunnen erg belangrijk zijn. Ook als we geen verdachte vinden, heeft het zin om aangifte te doen.

Wat moet je meenemen als je aangifte gaat doen van discriminatie op internet?

Kan ik ook per telefoon of internet aangifte doen? Dit is een landelijke voorziening waar burgers telefonisch en anoniem informatie kunnen geven over ernstige misdrijven.

Als u twijfelt, kunt u in ieder geval altijd contact opnemen met de politie en een melding maken. Bent u slachtoffer van een misdrijf binnen de EU, en was u niet in de gelegenheid om aangifte te doen? De politie kan alleen uw aangifte opnemen indien er al een misdrijf is gepleegd.

Neem die dan mee als u aangifte doet. En komt er een rechtszaak?

  • Hoe weet ik wanneer er sprake is van een strafbaar feit? Moet de politie mijn aangifte verplicht opnemen?
  • Wij stellen u vragen over het misdrijf en we vertellen wat uw rechten als slachtoffer zijn.

U kunt de officier van justitie ook vragen om documenten toe te voegen aan het dossier van uw zaak! Wat kan ik doen als er op school gedreigd is met een schietpartij. Om u te kunnen informeren wanneer kan ik aangifte doen bij de politie de afhandeling van uw aangifte hebben wij uw telefoonnummer en e-mail adres nodig. Cookies Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Kan ik voor alle dieren douwe egberts cafe leeuwarden nood bellen of alleen voor huisdieren.

Als die beelden dan vrijwillig worden verstrekt, dan kunnen die gewoon voor het onderzoek worden gebruikt. Zijn de mensen die je helpen aan de telefoon opgeleid? Kan de politie mij beschermen als ik in handen van een loverboy ben gevallen en ermee wil stoppen? Gebruik dan de volgende tips: Zorg altijd dat je aangifte volledig is.

Hoe gebruik je meldknop. U kunt aangifte doen namens een bedrijf, en dan. Wat doet de politie aan discriminatie. Wat kan ik doen als er ongewenst een foto of filmpje van mij online staat. Vul dan het klachtenformulier in of bel naar - belkosten.

Gerelateerd

Of om met een onderzoek verder te gaan. Het beeld is bij velen dat de politie niks doet als je aangifte doet van 'kleiner leed'. Bel dan de politie op - 88 44 belkosten. Ik sta op een bangalijst. Details vertellen kan pijnlijk of confronterend zijn.

  • Dan heeft u recht op:.
  • Dan heeft u het recht om te weten waar uw spullen zijn, of u ze terugkrijgt en wanneer dat is.
  • Wat kan ik doen als ik ruzie heb met een groep en deze mij steeds opzoekt?
  • Als u twijfelt, kunt u in ieder geval altijd contact opnemen met de politie en een melding maken.

Meer over: Politie. Dan heeft u het recht om te weten waar uw spullen zijn, of u ze terugkrijgt en wanneer dat is. Je kan ook contact opnemen met slachtofferhulp zonder naar de politie te stappen.

Praat hier dan over met de politie, wanneer kan ik aangifte doen bij de politie. Volgens teamchef Noord-Drenthe Anko Lange staat vragen in de jurisprudentie gelijk aan vorderen. Je moet daarvoor geen klacht ingediend hebben bij de politie. Strafrechtadvocaat Sander Arts van Singel Advocaten snapt die opstelling van de politie niet. Wat kan ik doen als ik een klacht heb over de politie.

Inhoudsopgave

Als wij bijvoorbeeld te weinig informatie hebben om de verdachte op te sporen, doen we geen onderzoek of we stoppen het onderzoek.

Dan kunt u via het Schadefonds Geweldsmisdrijven een vergoeding krijgen voor psychische of lichamelijke schade. Wacht u langer dan twee weken?

Waar moet ik aangifte doen?

Als er een verdachte is aangehouden, laten we u weten hoe het daarmee gaat. Ja, kan de officier van justitie of de rechter besluiten dat hij uw schade moet vergoeden, of beter gezegd kunstwerk. Ook getuigen zijn bevoegd tot het doen van aangifte.

Andere: