Sticker van geen verkoop aan de deur

/ 09.10.2019 / Katia

Geen verkopers, wij hebben alles al. Nee Sticker Geen pakketjes rood geen colportage

Nee anti colportage Sticker Wij weten de weg! De colportage sticker kan worden aangebracht op de deur of de deurpost bij de bel. Actieve filters. Deze stickers geven aan dat u bijvoorbeeld geen ongewenste reclame of huis aan huis bladen wilt ontvangen nee nee sticker.

Nee Anti colportage Stickers Bij ons valt niks

De colportage sticker kan hoe sluit ik een nieuwe router aan aangebracht op de deur of de deurpost bij de bel, sticker van geen verkoop aan de deur. Maak gebruik van de ondergrond kleur van uw brievenbus of deurkozijn en combineer dit met hetgeen wat u erop plakt. Collectanten, collectanten of geloofsovertuigers.

De meeste reclamefolders worden amper of niet gelezen en belanden direct bij het oud papier of ze slingeren nog een tijdje door het huis voordat deze ongelezen in de papierbak terecht komen.

Nu kunt u een speciale nee sticker aanvragen waarop duidelijk staat aangegeven dat u geen behoefte heeft aan verkopers, verkopers en geloofsovertuigers staan altijd rond etenstijd voor u deur en willen alleen maar uw geld.

Bedrijven en goede doelen maken hier daarom ook gebruik van. Nee anti colportage Sticker Wij weten de weg!
  • De meest bekende Nee Stickers worden op de brievenbus geplakt.
  • Wij hebben een ruim assortiment met verschillende ontwerpen die allemaal op een duidelijke manier de boodschap overbrengen.

Nee Nee stickers en Nee Ja stickers zwart € 1,80

Uit onderzoek is gebleken dat erg veel mensen moeilijk nee kunnen zeggen wanneer ze oog in oog staan met een collectant of een verkoper met een schitterend verhaal. Deze stickers geven aan dat u bijvoorbeeld geen ongewenste reclame of huis aan huis bladen wilt ontvangen nee nee sticker.

Deze stickers dienen ervoor om de collectant, verkoper of geloofsovertuiger op een nette manier te wijzen op het feit dat u geen interesse heeft. Home Stickers Stickers voor in en om huis Colportagestickers Colportagestickers Brievenbusstickers Colportagestickers Deurstickers Hier waak ik stickers Klikostickers Koelkast stickers Muurstickers Babykamer stickers Cartoon muurstickers Cultuur muurstickers Dieren muurstickers Dinosaurus stickers Kinderkamer muurstickers Krijtbordstickers Basis krijtbord stickers Food krijtbord sticker Gereedschap krijtbordstickers Grappig krijtbordstickers Hobby krijtbordstickers Huishoudelijk krijtbordstickers Kantoor krijtbordstickers Muziek krijtbordstickers Sport krijtbordstickers Verzorging krijtbordstickers Monsters muurstickers Robots muurstickers Slaapkamerstickers Tegelstickers Tegelstickers badkamer Tegelstickers Delfts Blauw Vloerstickers.

Nee anti colportage Sticker Wij weten de weg! Alle colportage stickers worden in full collor geprint op duurzaam materiaal.

  • Vrijwel alles is mogelijk.
  • Er zijn 19 producten.

Ongewenste reclame. Een nee sticker van Stickermaster zorgt er in de toekomst voor dat u geen colportage meer ontvangt. Spring naar de content. De voordeur of de brievenbus zijn objecten die snel in het oog vallen wanneer u bijvoorbeeld bezoek krijgt. Nu kunt u een speciale nee sticker aanvragen sticker van geen verkoop aan de deur duidelijk staat aangegeven dat u geen behoefte heeft aan verkopers, collectanten of geloofsovertuigers?

Op een nette manier duidelijk maken dat je niet gestoord wilt worden.

Het geeft vaak een eerste indruk van uw huis. Als u hier is op wilt pakken dan is het wel zo mooi om dit ook op een nette manier te doen. Kijk dan eens rustig rond in ons ruime assortiment aan anti colportage stickers.

Colportagestickers Geen colportage sticker bestellen bij Stickermaster Ongewenste reclame? Alle colportage stickers worden in full collor geprint op duurzaam materiaal. Verder is bijna elke schone en gladde ondergrond geschikt. Het is n van de grootste ergernissen van Nederland. Maak gebruik van de ondergrond kleur van uw brievenbus of deurkozijn en combineer dit met hetgeen wat u erop plakt.

Nee sticker S.

En ja hoor, daar staat er weer één...

Uit onderzoek is gebleken dat erg veel mensen moeilijk nee kunnen zeggen wanneer ze oog in oog staan met een collectant of een verkoper met een schitterend verhaal. De meeste reclamefolders worden amper of niet gelezen en belanden direct bij het oud papier of ze slingeren nog een tijdje door het huis voordat deze ongelezen in de papierbak terecht komen. Deze stickers dienen ervoor om de collectant, verkoper of geloofsovertuiger op een nette manier te wijzen op het feit dat u geen interesse heeft.

Mocht u toch geen passend product kunnen vinden of u wilt graag een eigen ontwerp om laten zetten tot sticker neem dan even contact met ons op.

  • Door de hoge kwaliteit van het materiaal is de sticker bestand tegen water en UV straling en kunnen wij een lange levensduur garanderen.
  • Nee Sticker Geen pakketjes Zwart geen
  • Sticker set 2 st.
  • Vrijwel alles is mogelijk.

Nee Ja Sticker - Geen reclame. Folders, cataloges en andere huis aan huis bladen worden zonder pardon door de brievenbus geschoven. Uit onderzoek is gebleken dat erg veel mensen moeilijk nee kunnen sticker van geen verkoop aan de deur wanneer ze oog in oog staan met een collectant of een verkoper met een schitterend verhaal.

Ongewenste reclame. Nee Nee Sticker - Geen reclame. Collectanten, verkopers en geloofsovertuigers staan altijd rond etenstijd voor u deur en willen alleen maar uw geld. Nu kunt u een speciale nee sticker aanvragen waarop duidelijk staat aangegeven dat u geen behoefte heeft aan verkopers, collectanten of geloofsovertuigers!

Colportagestickers

Nu kunt u een speciale nee sticker aanvragen waarop duidelijk staat aangegeven dat u geen behoefte heeft aan verkopers, collectanten of geloofsovertuigers. Verder is bijna elke schone en gladde ondergrond geschikt. Je kunt bijvoorbeeld ook aangeven dat je  geen collectes, verkopers of geloofsovertuigers aan de deur wenst door een sticker op het deurkozijn te plakken.

Alle colportage stickers worden in full collor geprint op duurzaam materiaal.

De meeste reclamefolders worden amper of niet gelezen en belanden direct bij het oud papier of ze slingeren nog een tijdje door het huis voordat deze ongelezen in de papierbak terecht komen. De colportage sticker kan worden aangebracht op de deur of de deurpost bij de bel. Door de hoge kwaliteit van het materiaal is de sticker sticker van geen verkoop aan de deur tegen water en UV straling en kunnen europees verdrag rechten van het kind een lange levensduur garanderen.

Andere: