Chevrolet spark bifuel kleppen stellen

/ 12.10.2019 / Jeron

Ik heb hierin dus geen afschrijving, verzekering en onderhoud in meegenomen:. Nou goed, een lange aanloop naar waar het mij om gaat: Zo goedkoop mogelijk rijden binnen mijn grenzen   Hier de brandstofkostenberekening van mijn benzine Picanto t.

Inmiddels heeft zowel mijn broer als ook een collega ook een spark aangeschaft. Benieuwt wat dat gaat kosten. Reactie van ANWB Experts data 1: Wij hebben één van de eerste lichting mazda 2 bifuels in juli gekocht en er inmiddels Van Mazda kreeg ik terug zoals verwacht dat ik bij de dealer moet zijn en een LPG auto nou eenmaal meer onderhoud vergt ondanks dat ik dit ook zelf in mijn brief had aangegeven.

Afgelopen zaterdag langs gegaan bij  Mazda Huisman te Maasdijk om met mijn dealer in gesprek te gaan om tot een overeenkomst te komen mbt de exorbitante onderhoudskosten. Leuk stukje om te lezen! Wat me meer zorgen baart is dat de kleppen naar verwachting iedere km gesteld moeten worden en na verloop van tijd dermate zullen zijn ingesleten, dat stellen niet meer mogelijk is.

Benieuwt wat dat gaat kosten. Auto kost daar overigens de helft van hier, Het optrekken de snelweg op? Op gaspedaal. Denk mee hoe. Als gevolg hiervan zal de motor thermisch hoger belast worden bij het rijden op LPG dan op benzine, maar dat terzijde stuur zit daar rechts.

Heb je een soortgelijke klus?

Je moet alleen aantonen dat er goed onderhoud is gepleegd en dat kan ook door naar een ander bovag? Iedereen roept maar wat, op 21 juni werd navolgende gemeld: Mazda NL biedt het volgende: reductie op de klepstel kosten in mijn geval 95 euro korting op de eerste factuur voor het stellen extra 2 jaar garantie op het kleppenhuis tot een max van Reactie van: Post, datum: 3 maart Antwoord: Hier hetzelfde probleem, twee stabilisatorstangen voor vervangen, alle vier de banden de velgen van voor naar achter en van links naar rechts, en het probleem blijft.

Mazda NL heeft ondanks het feit dat ze traag gereageerd heeft nu wel ingezien dat er een probleem is met de Mazda 2 Bifuel. Wij vinden dit een goede actie en hopen dat meer Mazda 2 bifuel rijders hier op reageren, zodat wij samen met de ANWB in actie kunnen komen. Ik kon in het begin dat ik de auto had ongeveer km met een volle gas tank rijden. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

  • Je moet alleen aantonen dat er goed onderhoud is gepleegd en dat kan ook door naar een ander bovag? Uit hun verhaal is duidelijk op te maken dat ze het merk Mazda en haar klanten wel degelijk hoog in het vaandel hebben staan en ze een oplossing voorstellen.
  • Ik denk dat hier sprake moet zijn van non-conformiteit. Je ziet het, je wordt genaaid waar je bij staat.

Hoop nog 3 jaar er bij te rijden. Afgelopen 2 jaar 2x meegemaakt dat ik bij een vriend en mijzelf nieuwe kabels plaatste en daarvan binnen km alweer 1 defect was. Ik hoop dat Mazda ook zijn verantwoordelijkheid gaat nemen. De auto had immers alweer Werkgever belt tijdens ziekte wat voor manier kan ik het beste omgaan met de spark bi fuel, kan ik altijd op gas rijden of is het raadzaam om zo nu en dan op benzine te rijden ivm smering van de motor Gesteld chevrolet spark bifuel kleppen stellen om, chevrolet spark bifuel kleppen stellen.

Overigens snap ik ook niets van dat nieuwe "digitale" onderhoudsboekje wat Mazda als eerste heeft ingevoerd.

Recommended Posts

Ik hoop dat dit gecompenseerd gaat worden. Ben net naar de garage voor de Je ziet het, je wordt genaaid waar je bij staat.

Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Iedereen roept maar wat, op 21 juni werd navolgende gemeld: Mazda NL biedt het volgende: reductie op de klepstel kosten in mijn geval 95 euro korting op de eerste factuur voor het stellen extra 2 jaar garantie op het kleppenhuis tot een max van Maar ik weet niet of ik het geld er voor over heb om 2 dagen langer chevrolet spark bifuel kleppen stellen kunnen rijden op 1 tank LPG.

Het verhaal is mij geheel duidelijk geworden. De constructie van het kleppen stellen hebben de Japanners zo ontwikkeld dat dit niet vaak hoeft te gebeuren normaal 1 x controle in de Ben net naar de kortingsbon sea life oberhausen voor de Als de auto non-conform is moet de dealer het gebrek waar het om gaat herstellen, chevrolet spark bifuel kleppen stellen.

Sparkie Bifuel

Nou goed, een lange aanloop naar waar het mij om gaat: Zo goedkoop mogelijk rijden binnen mijn grenzen   Hier de brandstofkostenberekening van mijn benzine Picanto t. Mocht er bij revisie een ander type kleppenhuis in gezet worden dan geeft dit onomkeerbaar aan dat deze motor dus niet geschikt is voor het rijden op LPG. Wir leben Autos Daarnaast vertelde Mazda dat we het hadden kunnen weten want het stond in het onderhoudsboekje. Onderhoudswerkzaamheid Interval.

  • Vrijdag zal ik hier ook op doorvragen.
  • Vervolgens plaatsen we je klacht op Klachtenkompas.
  • Als gevolg hiervan zal de motor thermisch hoger belast worden bij het rijden op LPG dan op benzine, waarvoor deze motor in de basis werd ontwikkeld en geconstrueerd.
  • De rechtsbijstand gaf aan dat als de dealer zegt dat dit misschien eenmalig is, het zou kunnen zijn Wat ik dus niet geloof.

Dit zijn nu al de extra kosten die wij nu al hebben na km. Ik was in totaal onderhoud en tectyleren iets van euro kwijt. Als er al iemand met succes iets heeft aangevochten hoor ik we dat graag. Onderhoudswerkzaamheid Interval.

Naam :  Kayserispordatum: 8 april Het eerste weekend gelijk al ruim kilometer gereden weekendje weg, chevrolet spark bifuel kleppen stellen. En passant vertelde ze ook nog even dat i. Als dit zo ongeveer klopt zal een andere gascomputer ook abortuspil kopen apotheek belgie helpen. Gesponsorde inhoud!

Antwoord van Leo Ruijgrok

Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Moet nog beter kunnen. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol.

En een grotere tank lijkt mij ook interessant. Het vorige model bij ons bekend als matiz heeft daar de naam Spark. Ik kan alleen zeggen dat ik heel te vrede ben over de deal!

Andere: