Restaurant voor iedereen amersfoort

/ 12.10.2019 / Abdoullah

Heel goed Bekijk alle 11 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 82 attracties in de buurt.

Opening Hours Zondag ~ Bezit of beheert u deze gelegenheid? We kozen vanwege tijdgebrek voor een drie gangen menu. Bedank IngridH Bedank GdeB Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Wat een leuk restaurant is dit!

We hebben het 4 gangen verrassingsmenu van de chef gekozen! Gemiddeld 5. Lijken er een aantal gerechten van de kaart lekker en kan je niet kiezen, dan bestel je gewoon meerdere kleine gerechten zodat je overal van kan genieten. Onze kaart bestaat uit veel dagverse biologische producten waaronder ook enkele biologische wijnen.

Gisteren echt sinds tijden weer restaurant voor iedereen amersfoort heerlijk gegeten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Beoordeeld op 10 juli via mobiele applicatie Gastvrij Gezellig en Lekker.
  • Alle talen.
  • Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Restaurant Voor Iedereen, Amersfoort.

Kortom goed. Bedank Camper Nederlands We hebben het restaurant gekozen op beoordeling van TripAdvisor. Gemiddeld 5. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant Voor Iedereen.

Spaans 1. Wij werken bij restaurant voor iedereen met veel dagverse producten, wisselende kaart en buiten de kaart ook afwisselend met grote en kleine gerechten. Vriendelijk personeel met kennis van zaken, daardoor kan het helaas voorkomen dat sommige vissoorten niet voorradig zijn omdat ze niet aan hoge onze kwaliteitsnormen voldoen, dus dat vindt ik wel netjes.

En een heerlijke dubbele espresso om het af te sluiten, restaurant voor iedereen amersfoort. Heerlijk eten voor iedereen zowel met grote als kleine trek. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe restaurant voor iedereen amersfoort.

Openingstijden

Japans 1. Map View Street View Directions. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant Voor Iedereen. Kortom goed.

Omdat alles ons heerlijk leek,hebben we alle drie twee kleine gerechten genomen. We hebben het 4 gangen verrassingsmenu van de chef gekozen. Beoordelingen filteren. Lijst wordt bijgewerkt We hebben het restaurant gekozen op beoordeling van TripAdvisor. Keuken Internationaal Biologisch.

Keuze bij restaurant voor iedereen

We kozen voor een chefs tafel met prima uitzicht op de keuken. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Alle restaurants in Amersfoort weergeven. Wij hebben verschillende kleine gerechten gedeeld en een hele leuke avond gehad.

Geschikt voor vegetariƫrs.

Het was niet super druk. Wat een leuk restaurant is dit. We hadden gekozen voor een chef verrassingsmenu. Close Write your Claim. Wat een verrassend restaurant. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. De Thaise curry soep is heel lekker mobile de schade autos de zwaardvis was ook heel goed, net gaar dus nog lekker sappig. Uitstekend Restaurant voor iedereen amersfoort in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt.

Meer informatie

Schrijf een beoordeling. Er zijn nog geen beoordelingen. Lokaal Restaurant administrator. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies, over.

Certificaat van uitmuntendheid Winnaar -Een tafel reserveren. Is dit restaurant geschikt voor kinderen? Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Andere: