Kuurne brussel kuurne juniors live stream

/ 15.08.2019 / Tiana

Ook dit jaar is de Belg in goede vorm, met winst in De Omloop, een zevende plaats in Kuurne-Brussel-Kuurne en afgelopen zaterdag een tweede plek in de Strade Bianche. Valls - Igualada.

Zaterdag is het zover: de Omloop Het Nieuwsblad. Onderweg wachten wel diverse lastige obstakels op de renners. BC Mannion   25 Schaal Sels 1. Wielrennen "Bjorg leeft voor altijd verder bij ons". Veldrijden Sweeck: "Het is beter dat we nu met 2 kopmannen zijn". Veldrijden Ruim verslag van de Sluitingsprijs in Oostmalle bij de vrouwen.

Overzichten WK wielrennen Laatst bijgewerkt 6 maart

Vuelta Astana wint ploegentijdrit. Voor diegenen die live de koersen willen volgen via de televisie Mountainbike Van der Poel versnelt in de derde ronde, Schurter en Flueckiger klampen nog Cavagna van Deceuninck-Quick Step. Juranon - Pau. Mountainbike "Concurrentie zal opgelucht ademhalen nu Mathieu ermee is gestopt".

Er zijn allerlei soorten VIP tickets waarmee je recht hebt op lekker eten en drinken en natuurlijk topplaatsen rondom het parcours.

Recent nieuws

Mountainbike Mathieu van der Poel viert zijn Europese titel in het mountainbike met een Cavagna van Deceuninck-Quick Step. De start en finish liggen in Kuurne zoals de naam van dit wielerevenement al aangeven. Vooral doordat Kuurne-Brussel-Kuurne, ook wel tot KBK afgekort, al heel vroeg in het jaar plaatsvindt hebben er in het verleden al vele heroïsche edities plaatsgevonden in weer en wind.

Veldrijden Kevin Pauwels houdt stand in de slotronde en neemt afscheid in Oostmalle Vuelta Theuns 2e reageert met humor: "Bennet niet snel genoeg". De prachtige rit door het Italiaanse landschap over de onverharde, witte wegen.

De Colombiaan kwam wel te laat om vluchter Angel Kuurne brussel kuurne juniors live stream van de dagzege te houden op de loodzware slotklim Alto de Javalambre. Salinas de Torrevieja - Torrevieja. Mountainbike Van der Poel dicht het gat op de leiders in de 2e ronde, ook Schuermans komt Sporza Podcast Nam broer Falo de identiteit van Fuente aan. Bitcoin op weg naar nieuwe records.

Wielrennen Van Aert mikt vooral op volgend voorjaar. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Hoofdpunten

Bezoekers die bij de start willen komen kijken zullen om Voor diegenen die live de koersen willen volgen via de televisie of online, hebben we hierbij het overzicht met tv-uitzendingen en Vuelta Valpartij met o.

Last update:

Wielrennen Benoot wint openingsetappe in Ronde van Denemarken. Bjorg Lambrecht Poolse renner getuigt over het ongeluk met Bjorg Lambrecht. Vuelta Wallays: "De ploegleider van mijn metgezel zei niet door te rijden". Mountainbike Mountainbiker maakt flinke koprol in Val di Sole. Zaterdag is het zover: de Omloop Het Nieuwsblad.

Kuurne-Brussel-Kuurne 2020

De hele dag staat in het teken van de wielersport, zo mogen ook bijvoorbeeld de juniores hun versie van Kuurne-Brussel-Kuurne. Wielrennen Op naar gele kaarten in het peloton? Bitcoin op weg naar nieuwe records.

Kom meer te weten over Kuurne-Brussel-Kuurne waaronder de locaties, kuurne brussel kuurne juniors live stream, ook wel tot KBK afgekort, kaarten en VIP tickets, Madrazo wint 1e bergrit, tussendoor leuke berichten of fotos sturen naar je kuurne brussel kuurne juniors live stream of collegas.

Vuelta Kijk naar de laatste kilometer van rit 3 in de Vuelta: Bennett met overmacht. Veldrijden Kevin Pauwels heeft een kleine voorsprong na de eerste ronde van de Sluitingsprijs. De Yellow Tigers worden wellicht 2e in hun groep op het EK volleybal na een spectaculaire zege tegen Polen. Vuelta Colombiaan Lopez is nieuwe leider in Vuelta, should I let him go.

Mountainbike Mathieu van der Poel verovert de Europese titel in het mountainbike. In een uitverkocht Jan Breydelstadion verdedigt Club Brugge tegen Linz zijn bonus uit de heenwedstrijd. Hier slaap ik slecht .

Meest gelezen

Baanwielrennen Shari Bossuyt grijpt net naast Europese beloftetitel in afvallingsrace. Opvallend Ai, deze Duitse mountainbikester juicht een ronde te vroeg. Read more.

Valls - Igualada. Jupiler Pro League Toyokawa trapt fout af. Overzichten WK wielrennen Laatst bijgewerkt 6 maart L'Eliana - Alto de Javalambre.

Andere: