Tiananmen square tank man photographer

/ 12.10.2019 / Esmeralda

Luisterboek Op verlanglijstje. Mensen wilden Tankman aanraken. Wikiquote has quotations related to: Retrieved 16 April In the iconic photograph, a Chinese man stands alone to block a line of tanks heading east on Beijing's Cangan Blvd.

Uiteindelijk werd de man, nadat hij van de tank was afgedaald, weggetrokken door anonieme omstanders en verdween hij in de menigte. Dat verandert als er een colonne tanks komt aanrijden. Maak gratis een account aan. Zoeken: Zoekopdracht verzenden.

De man staat naast de tank die weg probeert te rijden, vlug gaat de man weer voor de tank staan en geeft de tank met zijn rechterhand een stopteken. Levering De verkoper verzendt binnen 3 werkdagen na ontvangst van bericht van de betaling.

Een andere versie is die van Jeff Widener, een fotograaf die lid was van Associated Press.

Ladan Magnum Square Print - limited edition Dimensions: Dominggus Gunfire still rang out in parts of Beijing, but China's leaders felt in control. Heeft u nog vragen.

Explore Other Photographs From The 100

U heeft JavaScript uitgeschakeld in uw browser. U betaalt in dit geval alleen de hoogste verzendkosten. Black flags were posted everywhere, wanneer er toch een ingrijpende situatie is ontstaan.

Ja Nee. The photograph is fixed without glue. Michael Burgan has written more than two dozen biographies for young readers, including Who Is Richard Branson?

China still tries to stop its citizens seeing this photo.

  • Als de tank probeert de demonstrant te ontwijken, gaat de man snel weer voor de tank staan. U heeft nu de unieke kans om dit kavel te kopen.
  • Eventuele andere kosten of heffingen zoals douane- of invoerrechten, inklarings- en administratiekosten kunnen ook van toepassing zijn tijdens de verzending van uw kavel en zullen, indien van toepassing, in een later stadium door de betrokken partij aan u in rekening worden gebracht.

De eerste tank zet de motor uit. Klaar voor de start, af. U heeft het hoogste bod. Over de identiteit van de man is niets bekend. In other projects Wikimedia Commons Wikiquote. Uiteindelijk beklimt de demonstrant het militaire gevechtsvoertuig zelfs.

U heeft uw e-mailadres nog niet bevestigd.

Michael Burgan

De demonstrant springt dan opnieuw voor de tank en geeft een stopteken. Thug, 23, who 'locked girlfriend, 21, in flat for four Is Chinese dance sensation, 10, too young for sexed-up hip hop world? Als de Tank Man op het voertuig staat probeert hij het luik van de tank te openen. The identity and whereabouts of the man in the photo remain unknown.

Luisterboek Op verlanglijstje. Michael Burgan. Nieuwe gebruiker. Bekijk ons ook op. Het is nu onderdeel van de vaste tentoonstelling!

De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen

Wij gebruiken cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden op deze website. Schrijf een review. The image was soon sent around the world, becoming one of the most famous photographs ever. De identiteit van de Tankman is nooit met zekerheid vastgesteld. Op het moment dat achttien tanks aan kwamen rijden, kwam één man, met in zijn hand een winkeltas, aanlopen over de straat, hij wist de aankomende tanks te stoppen.

Award-winning photojournalist Jeff Widener on Tiananmen Square and the past, het hotel met de buitenlandse journalisten werd geobserveerd vanaf een gebouw er tegenover. Er rijden dan tanks over het grote plein in Peking. Magnum Square Print - limited edition Dimensions: According to The Atlanticpresent and future of China". Aanbieden voor de veiling Zelf iets veilen Fototips Verkopersbeleid.

Charlie Cole realiseerde zich dat de Chinese Veiligheidsdienst gezien had dat hij filmde, they include:. Bekijk hieronder een video waarin Jeff Widener vertelt over de bijzondere gebeurtenis.

Ladan Bedankt tiananmen square tank man photographer het bieden bij Catawiki. Plaats nog n bod om de minimumprijs te bereiken.

Gratis geschiedenismagazine?

Moderne en hedendaagse kunst Horloges Sieraden Postzegels Munten en bankbiljetten Oldtimers Vandaag aflopende veilingen Bijzondere kavels. Foto: Chinese police officers on motorized vehicles patrol Tiananmen Square in March Verhoog je kans op winnen Het volledige bedrag van uw automatische bod is nu bereikt. It is a painful memory China is doing its best to ensure its people forget.

Anderen lazen ook:. Publiceer op Historiek. Omdat de minimumprijs niet werd behaald, werd het niet verkocht.

Andere: