Museums in firenze italy

/ 10.10.2019 / Marina

Ruim tevoren reserveren in het hoogseizoen zeker vier weken is een must, anders beland je in een ellenlange rij. Palazzo Strozzi. Profiel Lid worden.

Lees ook volgende artikelen Openingsuren en prijzen inkom musea in Firenze Boek uw tickets voor de musea in Firenze, online en sla de files over! Maar het is gewoon duur qua entree Winkelwagen 0. Beoordeeld op 17 juli via mobiele applicatie Galleria Dell Accademica. Het nationaal museum Bargello is een kunstmuseum in Florence.

Top 3 musea in Florence Met het Uffizi heeft Florence een van de beroemdste musea ter wereld binnen de poorten. Alle rechten voorbehouden, museums in firenze italy. Piazza della Repubblica 3!

Het behoort zelfs tot n van de mooiste gotische basilieken van Itali. Rest vd collectie niet noemenswaardig. Beoordeeld op 23 juni via mobiele applicatie Michelangelo.

In het museum zijn vooral werken van Italiaanse meesters uit de Middeleeuwen tot aan de moderne tijd terug te vinden zoals Botticelli, Caravaggio, Da Vinci, Michelangelo en Rafaël.
  • Volledige weergave. Een Firenzekaart dient tevens als een passe-partout.
  • Door het aanschaffen van skip-the-line tickets kun je veel sneller naar binnen.

Galleria dell'Accademia

Zweeds Geschikt voor stelletjes. In het museum zijn werken te vinden van Michelangelo, Donatello en Verrocchio. Palazzo Pitti is een paleis op de zuidelijke oever van de Arno dat tegenwoordig dienst doet als museum. Ponte Vecchio Over de rivier de Arno loopt een zeer oude brug.

Het museum Uffizi ligt in het centrum van Firenze en is daardoor goed te voet te bereiken. Wij boekte op voorhand ,dan kan je op het gekozen uur naar binnen via andere rij. Tsjechisch 2. Vakantiehulp app In het buitenland is alles nt even anders.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren, museums in firenze italy.

Casa Buonarroti

Uffizi Wie het wereldberoemde museum Uffizi niet heeft bezocht, heeft de stad Florence niet gezien. Houd er wel rekening mee dat je altijd in een korte rij terecht komt voor de beveiligingscontroles wanneer je het museum binnengaat. Officiële website  Italiaans of Engels.

In de zaal vind je daarnaast werken van Cimabue en zijn leerling Giotto uit de tweede helft van dezelfde eeuw. Samen met onze reispartner Stedentrips. Dit magistrale en reusachtige museum heeft veel kunstschatten te museums in firenze italy. Uffizi San Giovanni In Firenze vind je andere bekende werken van zijn hand zoals de Doop van Christus en de Annunciatie.

In werd het paleis aan Italië geschonken en tegenwoordig is het in handen van de stad Florence. Chinees vereenvoudigd Het volstaat simpelweg om je ticket af te printen en het aan het inkom loket te tonen waarna je onmiddellijk het museum binnen kan stappen. Het museum is gevestigd in het voormalige Palazzo del Bargello.

  • Het Palazzo Strozzi is een renaissancepaleis in het centrum van Florence.
  • Museo La Specola is het natuurhistorisch museum van Florence.
  • Beoordeeld op 15 juni via mobiele applicatie David van Michelangelo.
  • Als Florence bezoekt dan is de kans groot dat je redelijk wat wil zien en doen als je daar bent.

Copyright Stedenman. De websites van Stedenman gebruiken cookies o. De gebroeders Alinari uit Florence, behoorden in de negentiende eeuw, wat betekent dat u kunt afzonderlijke onderdelen van de tekening door een naam te hechten aan deze items, museums in firenze italy. Portugees 2. Elke eerste zondag van de maand mag iedereen gratis binnen. Webdesign: Pessa Webdesign. Nederlands 7. Florence heeft in totaal een 30tal musea.

Museo dell'Opera del Duomo.

Het weer in Florence

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Galleria dell'Accademia.

Wie zijn wij? Een deel van het weeshuis is in..

Santo Spirito Reisgids Florence online bestellen Een stedentrip naar Florence boeken Wil je Florence met eigen ogen zien. TIP: reserveer je entreetickets voor Accademia vooraf via internet. Museo di Storia Naturale - La Specola.

Andere: