Veilig thuis melding anoniem

/ 12.10.2019 / Denzell

Informatie-uitwisseling is een belangrijk onderdeel van ons werk. Hij of zij beantwoordt uw vragen, geeft advies en kijkt samen met u of er hulp nodig is. Daarbij worden gegevens over het kind en het gezin verzameld die duidelijk moeten maken of er sprake is van mishandeling en de problemen die spelen.

Samen kun je kijken wat er moet gebeuren en of er hulp moet komen. Als de vermoedens van kindermishandeling door het onderzoek bevestigd worden, dan wordt alles in het werk gesteld om passende hulpverlening voor de betrokkenen op gang te brengen mede in overleg met de melder.

Bel of mail dan met Veilig Thuis. We streven naar een optimale samenwerking met het hele werkveld. Veilig Thuis kan ook gevraagd worden aanwezig te zijn bij een multidisciplinair casusoverleg. Het gemis van die belangrijke informatie maakt het gesprek met betrokkenen voor de Veilig Thuis medewerker lastiger.

Heeft je buurjongen vaak blauwe plekken. Het is juist goed om er over te praten! Veilig Thuis kan u helpen met het verder in kaart brengen van de signalen en ondersteunen in een risicotaxatie. Of sterker: ze verdenken een verkeerde persoon ervan dat die melding bij Veilig Thuis zou hebben gedaan. Het gemis van die belangrijke informatie maakt het gesprek met betrokkenen voor de Veilig Thuis medewerker lastiger, veilig thuis melding anoniem.

Uw zorgen delen is een belangrijke eerste stap.

Over Veilig Thuis

Daarna nemen we contact met je op, voor het bespreken van de melding en om afspraken te maken. Van welke cookies maakt deze website gebruik? Veilig Thuis geeft advies, informatie, denkt mee over oplossingen en verwijst door naar adequate hulp. U kunt bij Veilig Thuis terecht voor informatie, advies en hulp, om zorgen te bespreken en eventueel een melding te doen. Als de vermoedens van kindermishandeling door het onderzoek bevestigd worden, dan wordt alles in het werk gesteld om passende hulpverlening voor de betrokkenen op gang te brengen mede in overleg met de melder.

Wilt u nadere informatie om ook uw gegevens op te laten nemen? In het algemeen geldt dat ouders op de hoogte worden gesteld van een melding tenzij er gevaar is voor de veiligheid van het kind of de melder.

Meer informatie hierover vind je hier. Je kunt als professional dan ook gebruik maken van ons directe telefoonnummer: Veilig thuis melding anoniem 1  Postadres: P.

Wat je zelf kunt doen als je je zorgen maakt

Ignatiusstraat  Postadres: St. Soms hoor of zie je dingen waarvan je je afvraagt of het allemaal wel goed gaat. U kunt bij Veilig Thuis terecht voor informatie, advies en hulp, om zorgen te bespreken en eventueel een melding te doen.

Ouder dan 18. Angst voor eigen veiligheid mag nooit een reden zijn om geen melding te doen van kindermishandeling of huiselijk geweld. Meer weten. Nadat we het meldformulier ontvangen hebben, dat is aangewezen veilig thuis melding anoniem het voortbestaan van de kwetsbaarste soorten en habitattypen te verzekeren.

Lees dan hier alles over de meldcode en het melden bij Veilig Thuis Zeeland.

Informatie-uitwisseling

Je kunt als professional dan ook gebruik maken van ons directe telefoonnummer: Telefoonnummer: 20 00 Website: www. Maar er is echt een probleem als iemand de boosheid met geweld afreageert op een partner, een kind, een vriend in , ouders of een huisdier.

Informatie-uitwisseling Informatie-uitwisseling is een belangrijk onderdeel van ons werk. Meer informatie over het afwegingskader vind je op de website www? Veilig Thuis neemt dan tijdelijk de regie over een casus op zich om de hulp weer op gang te veilig thuis melding anoniem. Please publish modules in offcanvas position, veilig thuis melding anoniem. Advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Ouder dan 18.

Vooral ook in samenwerking met de hulpverlening die al betrokken is. Locaties van deze organisatie:  Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland  Bezoekadres: Valckenierstraat  Postadres: Valckenierstraat ,  XB Amsterdam  Telefoonnummer: voor professionals:   info veiligthuis.

Advies vragen en of melden bij Veilig thuis

Gaat het bij jou thuis niet goed? Soorten diensten of activiteiten: Bij Veilig Thuis kunt u terecht als u hulp zoekt, als u zich zorgen maakt over iemand anders of als professional. De naam van degene waarover je belt, hoeven we bij een adviesgesprek niet te weten.

Maar er is echt een probleem als iemand de boosheid met geweld afreageert op een partner, met een rechterlijk bevel, veilig thuis melding anoniem, een vriend in, polder OTPV Provinciaal GS hebben de gebiedscommissies gevraagd voorstellen te doen voor kansrijke combinaties van EHS en waterberging! Soms hoor of zie je dingen waarvan je je afvraagt of het allemaal wel goed gaat! Als dit niet lukt, 26-02-2013 Ik raak de de limburger niet ontvangen niet meer aan, dit onderwerp staat op slot.

Andere: