Restaurant leiden aan het water

/ 13.10.2019 / Thuy

Borrel bij Barrera Beeld: indebuurt Leiden Lekker na de studie even een borrel doen op het terras van Barrera… dat is wat veel studenten in Leiden doen. Meer over Bar Eetcafé Einstein ontdekken? Volg indebuurt leiden op Instagram.

Super relaxed! Je vindt de Waag aan de Aalmarkt Klik op ok om de cookies te accepteren en verder veel leesplezier toegewenst! Haagweg 81 Leiden. Lekker na de studie even een borrel doen op het terras van Barrera… dat is wat veel studenten in Leiden doen.

Long story short; er hangt hier een gezellige sfeer, de wijnkaart biedt volop opties,  er zijn lekkere hapjes en last but not least de service is top!

Holle Bolle Gijs. Haven 1 Leiden. Naast eten kun je hier ook feestjes, partijen en trouwerijen houden. Bar Eetcaf Einstein restaurants en horeca. Ik update dit artikel ook regelmatig dus er komen steeds meer tips bij.

Kijk, dat is goed nieuws. Online bestellen 2.
  • Rolstoeltoilet 4. Voornaam Achternaam.
  • Foutje gezien? Een plek

Bootterras van Annie’s

Naast eten kun je hier ook feestjes, partijen en trouwerijen houden. Aperitivo Wat een leuke, gezellige zaak is Aperitivo Leiden! Stille Mare 4 Leiden. Facebook Reacties. De laatste keer dat ik er was dronk ik de Tres Cigüeñas Verdejo die je hierboven ziet.

Ben je van plan binnenkort een bezoekje te brengen aan Leiden. Landelijk 1. Facebook Reacties. Meer over De Poort ontdekken? Brasserie de Poort in de Zijlpoort mist nog, heerlijk eten tapasstyle, vinden een hoop personen de uitstraling ook belangrijk.

Uitgelichte restaurants

Lekker in het zonnetje wijntjes drinken en bootjes kijken! We starten met de in biet gemarineerde gerookte zalm met waterkers, knolsalade engel van dille ook echt een plaatje op het bord, zie foto hierboven en de rilette van makreel met gerookte mayonaise, toast, Granny Smith en een french dressing.

De bediening was vriendelijk en snel.

Open op zaterdag Met foto's Suikervrij 7. Op de vlonder van restaurant leiden aan het water caf kun je op het terras zitten. Meer over Bar van Siem ontdekken. Vinteage is nieuw in Leiden en zo ziet het eruit 21 augustus De kaart is lekker overzichtelijk en per gang verschillende gerechten die me aanspreken.

Benieuwd geworden naar deze Bistro? Jeanpagne Een wijnbar die Jeanpagne heet, zo grappig! Rustig Cityhall heeft deze prachtige locatie omgetoverd met een Italiaans karakter.

  • Lees dan over het organiseren van een wijnproeverij thuis of doe een Wijntjes met Esther proeverij!
  • Haagse Schouwweg 14 Leiden.
  • Dit zijn jullie 6 favoriete terrassen in Leiden Door Carin van der Meij 7 april
  • Daarvoor kom ik graag bij je langs!

Budget 5. Hun Verdejo is een goede keuze voor als je buiten kunt zitten om van de zon te genieten. Bij het bos 1. Wij zetten er vijf op een rij. Visa Allebei een goede keuze. De Poort lunch.

Mogelijkheden voor groepen

Je vindt restaurant Puur aan de Pieterskerk Choorweg 9. Lees  weekend Rotterdam! Open op vrijdag

Bekijk meer: lunch. Ben je misschien op zoek naar tips voor: Maastricht. Het Haagsche Schouw. Handig voor het mooie weer nu het zomer is.

Andere: