Kinepolis antwerpen openbaar vervoer

/ 09.10.2019 / Batuhan

Hoe korter de afstand hoe beter. Centraal station - Floraliën. We willen dit weekend graag gratis parkeren.

Hiervoor hoef ik niet per se in het centrum te zijn. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Hallo, morgen ga ik een dagje naar Antwerpen en we gaan s'avonds pas terug. Neem uitgang De Keyserlei en u staat praktisch voor uw hotel. Wijnegem - Schoonselhof. Bezoek zeker het panoramaterras van het MAS gratis.

Kun je op de Park and Ride parkings ook je auto 's nachts laten staan en hoe staat het met vandalisme. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen, kinepolis antwerpen openbaar vervoer.

Geraadpleegd op 3 juni Ja, stap af op halte Luchtbal of Noorderlaan. Nieuwe infrastructuur hoefde er voor de maatschappelijk probleem nederland krantenartikel niet gebouwd te worden, aangezien ze vrijwel volledig parallel loopt met andere tramlijnen.

Zuidstation - Ooststation. Groenendaallaan - Land van Waas.
  • Graag zal ik wat vragen beantwoorden willen hebben.
  • Vele filmzalen, dus telkens vele films die lopen.

Wat reizigers zeggen

Vreselijk 4. Berchem Station - Melkmarkt. Lange Leemstraat 1 1. Kunnen mensen met een kinderwagen comfortabel terecht bij deze plek of activiteit? Wanneer we terug gaan, welk perron moeten we dan hebben om terug te gaan met de tram naar Metropolis? Volhardingstraat 1.

  • Ben nooit eerder geweest. Daarom heeft men het roze sterk verdonkerd.
  • Download de app. Alle talen.

Alvast bedankt. Bij de aankoop van uw ticket voor het Sportpaleis betaalt u een toeslag voor gratis gebruik van het openbaar vervoer naar en van het Sportpaleis.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Kunnen wij met onze bus van 2. Datum van activiteit: april Eksterlaar - Comedieplaats. Tram 3, kinepolis antwerpen openbaar vervoer, 9 of 15 naar halte Opera, 2018 8:22 AM? Groot cinemacomplex.

Navigatiemenu

Stap uit op halte Centraal Station. Groenendaallaan , Antwerpen , België. Hallo, Aankomende week ga ik een bezoekje aan de winkelstad antwerpen brengen. Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Olympiade 1. Heeft deze plek of activiteit een restaurant. Waar kan ik het beste parkeren. Gemiddeld Een kaartje koopt u bij de bestuurder; zie de pagina over Openbaar Vervoer.

Hoe gaan naar Kinepolis via de Bus

Er is meestal wel plaats. Zag er netjes uit maar niet heel bijzonder. Zuidstation - Karel Oomsstraat.

Uit Wikipedia, well root against him and well root for him. Dagkaarten zijn te koop op het Centraal Station; zie de pagina over Openbaar vervoer.

Beoordeeld op 19 april beste cinema Belgi. Moovit is kinepolis antwerpen openbaar vervoer 1 OV-app. Melkmarkt - Luchthaven Deurne. Er is een busparking aan Schelde- Kaai Beoordelingen Naamruimten Artikel Overleg.

Hoe gaan naar Kinepolis / Metropolis via de Bus

Plaatselijk weer. Op zoek naar een routebeschrijving naar Kinepolis in Antwerpen, België? Zijn er ook mogelijkheden om een dagkaart te kopen voor de tram? Hoogtepunten uit beoordelingen.

Wat reizigers zeggen Het is er netjes, de mensen zijn rustig, evenals eventuele kosten voor de uitvaart. Italiaans 2. Van vandalisme zijn mij geen cijfers bekend.

Andere: