Cafe de tijd wageningen openingstijden

/ 10.10.2019 / Gabriëlla

Markt 12, CZ Wageningen Nederland. Vreselijk 2.

Hotels in de buurt Bekijk alle 4 hotels in de buurt. Lijst wordt bijgewerkt Tip: mooi wandelpad over rand Wageningse berg met uitzicht Cafe De Tijd Niet-geclaimd. Heerlijke steak gr , top klaargemaakt Erg vriendelijke bediening. Waarderingen en beoordelingen 4,0  52 beoordelingen.

Vernieuwde recepten. Bediening attent en vriendelijk. Bediening was niet erg alert. Service is verschrikkelijk slecht en langzaam. En vaak krijgen we binnen 10 minuten na bestellen ons eten.

Bediening was niet beleeft en zei met een excuus dat die vergeten was om te maken omdat die het druk had. Soepje was redelijk, maar hamburger was zonder enige inspiratie met een grote kouwe italiaanse bol.

Hoe was jouw ervaring?

Hans 16 punten. De menu kaart is misschien niet heel bijzonder maar dat hoort ook een beetje bij wat 'de Tijd' is: een eetcafé.

Datum van bezoek: maart Bedank Maartend In meer dan 20 jaar niet eens zoveel veranderd

Bedank Trip Mieke schouten. Community Hoe was jouw ervaring. Datum van bezoek: april Gemoedelijke sfeer. Na ongeveer 15 minuten wachten terwijl er maar ongeveer tafels waren kwam uiteindelijk de bediening de bestelling opnemen. Waarderingen en beoordelingen 4,0  52 beoordelingen.

Nieuwe Foto's

Bedank Trip Maar wat deed de bediening?! Corrie Kamphuis. Normaal gesproken gaan we er met plezier naartoe: daarom hadden wij ter ere van ons jarig huwelijk wederom bij dit restaurant gereserveerd.

Vernieuwde recepten. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Nederlands Dinsdag 22 november geluncht Uiensoep gegeten. Na aangegeven te hebben dat we gingen vertrekken werd ons meegedeeld dat er te veel dag happen voor gingen, maar dat we nu aan de beurt waren. In de keuken wordt vlot doorgewerkt!

Waarderingen en beoordelingen

Dinsdag 22 november geluncht Uiensoep gegeten. Het duurde lang, een uur, voordat we het eten kregen. Het was zo gezellig dat we voor dat we het wisten al uur was geweest! De volgende dag hier weer gegeten, maar hebben toen zeker 1 uur moeten wachten tussen voor- en hoofdgerecht.

Nellie Huisman. Vanuit Kerkrade zuid Limburg 4 dagen cursus in Wageningen incl overnachting en waar ga je dan savonds een hapje eten met je medecursisten. Broodje geitenkaas zat weinig honing en van de gedroogde tomaatjes was er n te zien. De poke bowl zalm is zeker een aanwinst.

Goede kwaliteit eten. Datum van bezoek: april Beoordelingen filteren.

Meer openingstijden . Deze avond

Bedank Maartend Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. De pastei en het ei met zalm werden op een koud bord geserveerd, dus alles was bijna koud.

De pastei en het ei met zalm werden op een koud bord geserveerd, dus alles was bijna koud. Hotels in de buurt. Zou iets goedkoper mogen maar prijzen zijn gemiddeld niet hoger dan elders.

Andere: